Спорт Футбол

Бойко Борисов гост в „Сега или никога” по РИНГ

Добави коментар

Бойко Борисов гост в „Сега или никога” по РИНГ в петък, 27 март от 19:00 часа

Водещият Борис КасабовВ навечерието на мача за световните квалификации на националите ни в Ирландия гост в живото студио на РИНГ в петък, 27 март от 19:00 часа ще бъде столичният кмет Бойко Борисов

Освен важна фигура в политическия живот той преди всичко е българин. Заедно с водещия Борис Касабов гостът ще разисква предстоящата решителна футболна среща на българския национален отбор в събота срещу отбора на Ирландия.

Другият интересен събеседник в студиото ще бъде бившият национал Емил Кременлиев,
част от българския отбор, спечелил бронзовите медали в САЩ през 1994-а година. Той ще направи предположения за изхода на мача и ще сподели каква е тръпката да играеш за родината си. Журналистите Стефан Стефанов и Войн Войнов ще се присъединят към гостите в студиото и ще разискват теми, които са ключови за цялостното развитие на българския футбол. Няма да бъде пропусната и темата за спортните бази и отношението на държавата към тях.

Екипът на РИНГ е подготвил за зрителите преки включвания от Ирландия, където е специалният пратеник Йордан Георгиев, от пресконференцията на националния ни селекционер Станимир Стоилов, интервюта и коментари на националите.

Бойко Борисов в студиото на РИНГ „Сега или никога”, петък 27 март, 19:00 часа
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сега или никога

„Сега или никога” по РИНГ