Актуално В програмата

Бойците ще посрещнат финалите в Резиденцията в „Игри на волята: България“

Добави коментар

В последната териториална битка между двете племена в третия сезон на „Игри на волята: България“ Бойците успяха да грабнат ключа от Резиденцията. Те доказаха, че са по-добри и си осигуриха посрещане на финалите в лукс и в изобилие от храна и удобства.

В напрегнатата битка тази вечер ключов момент бе правилното разпределение по постове на воините в двата отбора. Морунов се оказа на стратегическа позиция и донесе предимство на Бойците, което ги отведе по-бързо до финалния елемент. За първи път зрителите на NOVA чуха Неделчо да споделя, че изпитва затруднение в подреждането на пъзела, който обикновено е неговата най-голяма сила на Арената. Въпреки това, двамата с Андрей успяха да справят преди Паулина и Симеон.

„Получи се идеална синергия между петимата. Най-накрая заработихме като един юмрук“, сподели Неделчо след края на битката.

Преди териториалната битка двете племена избраха своите последни капитани. Начело на Приключенците застана Симеон с единодушен избор, а Бойците решиха да бъдат предвождани от крехката Милена.

Кой ще развее флага в капитанската битка утре? Ще има ли неочаквани изненади за Симеон и Милена? Каква ще е наградата за победителя? Какви ще са новите тактики в отборите? – не пропускайте да разберете утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Андрей е големият победител в третия сезон на „Игри на волята: България“

Големият победител от „Игри на волята: България“ ще стане ясен утре

Паулина отстрани Борис в тежка елиминационна битка

Рабухчиев е първият отпаднал финалист в „Игри на волята: България“

Паулина спечели имунитет в първата индивидуална битка в Игри на волята