Актуално В програмата

Бойците отново ще господстват над Резиденцията в „Игри на волята: България“

Добави коментар

В оспорвана териториална битка тази вечер в „Игри на волята: България“ двете племена дадоха всичко от себе си, за да се докажат на Арената.

Напрегнатата надпревара бе изпълнена с обрати от начало до край, но пъзелът бе решаващият елемент, който определи кой отбор ще заеме Резиденцията тази седмица.

Неделчо за Бойците и Валентин за Приключенците трябваше да дадат наставления за подреждането на куб на съотборниците си, които бяха със затворени очи. Червеното племе беше завоювало минимална преднина от битката по трасето преди това, а Неделчо отново демонстрира блестящи умения в подреждането на пъзели. Той успя бързо и точно да навигира Бойците, което им донесе господството на Резиденцията.

Приключенците от своя страна ще трябва отново да се справят с оскъдната храна в Стопанството в този решителен момент от състезанието. Тази седмицата те гласуваха доверие на Валентин за капитан, който ще опита да им донесе предимство в утрешната битка срещу Елизабет.

Кой ще надделее в капитанската битка? Ще се случи ли нещо неочаквано на Арената с Елизабет и Валентин? Каква ще бъде битката? - разберете в утрешния епизод на „Игри на волята: България“ в 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Андрей е големият победител в третия сезон на „Игри на волята: България“

Големият победител от „Игри на волята: България“ ще стане ясен утре

Паулина отстрани Борис в тежка елиминационна битка

Рабухчиев е първият отпаднал финалист в „Игри на волята: България“

Паулина спечели имунитет в първата индивидуална битка в Игри на волята