Музика Концерт

Бой за билети за Азис

2 коментара

Истински мариз си спретнаха през вчерашния следобед фенове на Азис пред столичен клуб, където звездата ще пее на 5 юни...
Специално за събитието на 5 юни фотографът Камен Вълканов засне предизвикателна фотосесия, която не скрива нищо от визията на певеца, но в същото време голатата на скандалния шоумен е изискана и невероятно секси.Истински мариз си спретнаха през вчерашния следобед фенове на Азис пред столичен клуб, където звездата ще пее на 5 юни, петък, след близо двугодишно отсъствие от клубната сцена. Сблъсъскът между почитателите на ексцентричния блондин възникнал в резултат на ограничение в броя на закупените предварително билети за концерта, довериха собствениците на заведението.

Лимитът е въведен, за да могат повече желаещи да успеят да чуят любимия си попфолк изпълнител. Освен това пропуските са разделени на ВИП и обикновени в зависимост от мястото и екстрите към тях. Без значение, че билетите са на изчерпване, от клуба обещават да допуснат всички, които в петъчната вечер решат да изберат музиката на Азис.

Около участието на певеца ще бъдат взети изключителни мерки за сигурност. Повече от десетима телохранители ще се погрижат за спокойствието и комфорта на водещия на вечерното шоу по ТВ2, който навсякъде е придружаван от постоянен ескорт от бодигардове.

Гласовитият изпълнител ще излезе на сцената в компанията на горещите момичета от балет M Dance. „Чурулике”, „Не сме безгрешни”, „Дай ми лед”, „Целувай ме”, „Теб обичам” и „Накарай ме” са някои от песните, които Азис е подбрал за петъчния си мини концерт.

На снимката: Специално за събитието на 5 юни фотографът Камен Вълканов засне предизвикателна фотосесия, която не скрива нищо от визията на певеца, но в същото време голатата на скандалния шоумен е изискана и невероятно секси.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV