Архив Big Brother

Бой между съквартиранти в Big Brother 4 - подробности

Добави коментар

Бой между съквартиранти. Охраната ги разтървава. Данаил и Даниел изгонени завинаги от Big Brother. Ирена и Жени са първите номинирани жени.
Снощи 29.09. по време на живото предаване, зрителите успяха да видят батални сцени между двама от съквартирантите.Даниел Делчев
(родения в затвора) и Данаил Панчев(сервитьор от София) се сбиха жестоко в двора на Big Brother. Причината за конфликта беше комплексна, първо Панчев, дразни цял следобед мургавия бизнесмен, като се заяждаше с него и наричаше циганин, нещастник и загубеняк.

Докато стояха на двора, приказливия сервитьор, продължаваше да сипва масло в огъня с парливите си думи: „Ще те гази трабанта”, бе репликата, която отприщи низките страсти в мъжкият лагер.

Даниел не издържа на провокацията стана и удари в главата, нищо не подозиращият Данаил.

Другите съквартиранти реагираха светкавично и разтърваха двамата. Скандала обаче продължи, първо Петър(футболния хулиган от Пловдив) се сдърпа с Даниел, заради това, че последния е обидил майка му. Няколко минути по-късно, докато родения в затвора участник, вече превъзбуден и афектиран от случващото се, продължаваше да обижда и заплашва сервитьора, Панчев също не издържа стана и се сби със строителния предприемач.

Схватката продължи около 20 секунди, двамата започнаха боя на крилото, но Даниел се спъна още в самото начало и падна на земята, Данаил използва слабостта му и нанесе няколко точни удара в лицето и главата на участника, докато останалите съквартиранти гледаха безучастно, а някой дори със задоволство случващото се.

След намеса на охраната двамата бяха разтървани, а Big Brother реагира светкавично и изгони двамата съквартиранти завинаги от двора, заради недопустимо погазване на правилата на Big Brother.Медицинският екип на Big Brother реагира на място и оказа първа помощ на Даниел.

Двамата побойници в студиото на Милен


Непосредствено след случилото се двамата побойници, бяха гости в живото студио на Милен Цветков. Където видяха, че до техния лагер се намират 11-те жени, това накара и двамата да съжаляват още повече за неразумната си постъпка.

Веднага след това, по-тежко пострадалият Даниел, бе закаран и на преглед във Военномедицинска академия, в клиниката по компютърна томография и магнитно резонансна томография, където изследванията му показаха, че всичко е наред и няма никакви причини за безпокойство. След което бе пуснат да се прибере в къщи.

Междувременно, без да подозират за баталните сцени само на няколко метра от тях, снощи жените направиха и първите номинации.

За изгонване от къщата бяха номинирани манекенката и майка от Бургас, Ирена, тя събра 10 гласа, след нея се класира и 13 кратната шампионка по спортна стрелба, шуменката Жени.

И тъй като това е сезона на неочакваните обрати в Big Brother, веднага след номинациите, водещия Милен Цветков, обяви на зрителите пред екрана, че това не са елиминации, а номинации за смяна на местата, така жената събрала най-много гласове ще отиде в мъжкия лагер.

Днес предстои да видим цялата предистория на конфликта, какво доведе до тези невъздържани и грозни сцени, кой е по-виновен и можеше ли боя да се избегне, ще решат зрителите на Big Brother 4.

Освен това предстоят и номинации в мъжкия лагер, които снощи по-обясними причини отпаднаха.

Днес още ще видим и историята на Тошко, как протича неговата мисия, какво е отношението на съквартирантите към различните хора и какво ще спечели Тошко- Филип, ако успее със мисията си.

В сряда предстои извънреден live, където в студиото заедно с Милен Цветков , известни личности ще коментират ексцесиите случили се снощи. Също тогава ще стане ясно кои мъж и жена ще разменят местата си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала