Спорт Футбол

БНТ 1 ще предава пряко евроквалификацията България – Англия

Добави коментар

Срещата България - Англия е от 21.10 ч. само по БНТ1. Прякото предаване започва със студио от националния стадион половин час преди началото на мача.
Най-очакваният мач за годината наближава. На 2 септември България приема Англия в среща от 7-а група на евроквалификациите за шампионата в Полша и Украйна през 2012 година.  

БНТ 1 ще предава пряко евроквалификацията България – АнглияНационалният ни отбор се нуждае от задължителна победа, за да запази шансовете си. България е на 4-то място с 5 точки и само победи срещу Англия на 2 септември и Швейцария на 6 септември могат да класират отбора за европейското.

Мачът е на националния стадион "Васил Левски", който се очаква да бъде пълен.
Билетите вече са в продажба. Ако не можете да си осигурите достъп до националния стадион, Вашият партньор ще бъдат камерите на БНТ, които отново ще са в центъра на събитията. Прякото предаване започва със студио от националния стадион половин час преди началото на мача. Срещата България  - Англия е от 21.10 ч. само по БНТ1. Веднага след нея, от 23.20 ч. на запис националната телевизия ще излъчи друг двубой от нашата квалификационна група Уелс - Черна гора.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Футбол

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021

Вълнуващи футболни срещи и звезден уикенд от НБА през февруари по DIEMA XTRA

НОВА И БНТ ще излъчат УЕФА ЕВРО 2020