Лица За звездите

Благой Георгиев: „Най-важните хора за мен са дъщеря ми и Христина”

Добави коментар

Футболният национал Благой Георгиев разказа, че в момента живее с Христина, майката на детето му и се разкайва пред нея за предишните си изневери.
Благой Георгиев„Не познавам Светлана и никога не съм флиртувал с нея”, призна футболистът Благой Георгиев пред Вили Сечкова

Любопитни неща от личния и професионалния си живот разкри футболистът Благой Георгиев пред Вили Сечкова по време на гостуването си във „В джаза събота вечер” по bTV миналата събота, 11 декември.


Футболният национал разказа, че в момента живее с Христина, майката на детето му и се разкайва пред нея за предишните си изневери. „Най-важните хора за мен са дъщеря ми и жена ми”, категоричен бе футболистът и напълно отрече да има връзка с „Мис Плеймейт” Светлана Василева. Той опроверга и твърденията, че предишната му приятелка Лияна тормози сегашната – Христина.

Татуираният футболист призна, че в момента пости и дори не си позволява да прави секс, тъй като е силно вярващ, а религията не го позволява по време на пости. Благой бе изненадан от екипа на предаването, като по време на шоуто в студиото бе поканен най-големият му фен. Това се оказа актьор, преобразил се като самия Иисус Христос, който дори си беше татуирал името на футболиста на ръката. Естествено, националът прие шегата с усмивка. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Виолета Сечкова , В джаза събота вечер

Вили Сечкова и Антония Петрова ще се борят за титлата „Най-красиви крака”

Анелия няма мъж до себе си и е отдадена на кариерата си

Ивайла Бакалова пази в тайна мъжа до себе си

Крум пее балада в „В джаза събота вечер”

Вили Сечкова руса за Евгени Минчев !