Актуално В програмата

Благой Георгиев и Златка влезнаха в Big Brother: Most Wanted

Добави коментар

Емануела, Гъмов, Стойко Сакалиев и Жени Калканжиева сред новите участници

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Стартът на Big Brother: Most Wanted беше поставен тази вечер и както се очакваше изненадите и провокациите на Биг Брадър започнаха още в самото началото. Новите Съквартиранти се озоваха в напълно празна Къща, за чийто удобства ще трябва тепърва да се преборят. 

 

Добави описание

 

Първа прага прекрачи Емануела, която помним от VIP Brother 2016. Фолк певицата заяви, че хората не приемат от завист жените, които се оправят сами и очаква в Къщата да има готини хора.

 

Добави описание

 

Втора беше Златка Райкова. Плеймейтката заяви, че връзката и с Благой Георгиев е повече от влюбване. За себе си тя смята, че е независима и успешна жена.

 

Добави описание

 

Скандалната ТВ водеща Албена Вулева беше третият Съквартирант. Тя сподели, че в момента се занимава с приложна магия и е приела Исляма.

 

„Ако някой е скандализиран от това, да ходи да си поплаче“.

 

Добави описание

 

Първият мъж в новото издание беше Станимир Гъмов, който заяви, че влиза отново, за да повтори грешките си от участието през 2015-а.

 

Добави описание

 

Петият участник - Жени Калканджиева, определи себе си като работохоличка и сподели, че едно от големите ѝ желания е да остане в историята.

 

Добави описание

 

Гримьорът Цецо Андреев влезе под номер шест.

 

„Не гримирам хора, които са били известни преди години, а които са известни сега“ се оказа мото на популярния гримьор, който призна, че мечтае от дете да бъде част от шоуто.

 

Добави описание

 

Участничката в миналогодишния VIP Brother - Джулиана Гани беше седма. „Аз съм от момичетата, разбили стереотипа за „Мис плеймейт“. Влизам в шоуто с положително мислене и емоция“, сподели блондинката. Wosh МС помни участието си във VIP Brother 2014 като много забавно, а достигането до финала е било истинска изненада за самия него.

 

Добави описание

 

Съквартирант номер девет беше Весела Нейнски - преди 12 години участва в първото издание на VIP Brother, когато го напуска доброволно на осмия ден.

 

Добави описание

 

Важният за футбола номер 10 се падна на Стойко Сакалиев. Един от най-забавните български футболисти влиза отново в шоуто за позитивни емоции и колоритни ситуации, каквито сам създаваше във формата преди години.

 

Добави описание

 

Никита Джонсън беше единадесетия участник. Тя заяви, че влиза в Къщата не за слава, а за победа.

 

„Преди три години разбрах, че хората харесват различните“, сподели тя.

 

Добави описание

 

Дванадесети беше Стоян Роянов Я Я, който за първи път ще участва в шоуто. Той определя музиката си като „луда работа“. Влиза в Къщата заради предизвикателството.

 

Добави описание

 

Под фаталния номер 13 беше бившият национал на България по футбол Благой Георгиев. Той заяви, че след повече от 20 години професионален спорт не умее да губи и поради тази причина влиза в Къщата за да победи.


Как ще се справят новите Съквартиранти в Къщата, ще успеят ли да си осигурят удобства или ще продължат да живеят без мебели, предстои да разберем в Big Brother: Most Wanted, само по NOVA

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала