Актуално В програмата

Бивши пандизчии извисяват глас в „Царете на комедията” на 26 май.

Добави коментар

Основните виновници във вторник, 26 май, отново ще са чешитът, който измисли шоубизнеса преди Слави - Влади Въргала...


От топ 10 на най-честите реплики на екстрасенси ще разберем, че под номер 7 е „Гледам на кафе, на карти, на ръка, на бедра, на зърна и на дупе”


„Царете на комедията” на 26 май.Основните виновници във вторник, 26 май, отново ще са чешитът, който измисли шоубизнеса преди Слави - Влади Въргала; актьорът, който накара банкомат да му пусне баничка - Ники Урумов; човекът, преизпълнил петилетката, десетолевката, трилистника и шестопръстника - Филип Аврамов; и по-големият вариант на Малкият Буда – Жоро Мамалев.

Ники Урумов ще видим като най-добрия шофьор на такси след Робърт Демирев, а човекът, който върти политиката на малкия си пръст и в краен случай- на средния – Въргала, ще ни убеди как ще спечели изборите.

Повече за екстрите на градския транспорт ще научим от един негов заклет почитател – Жоро Мамалев, люлян не в люлка, а в Икарус. А повече за отпуската - от Фицата, който едва на почина от почивката си и от Ол инклузив.

От топ 10 на най-честите реплики на екстрасенси ще разберем, че под номер 7 е „Гледам на кафе, на карти, на ръка, на бедра, на зърна и на дупе”, а останалите култови фрази – във вторник вечер.

В „Младоци с подскоци” София, Иван, Петко и Сънчо ще представят етюд, измислен от Бриджит Бедро и посветен на закрилата на животните. Ще видим също какво се случва, когато сакрала срещне трансцедентала, а ако не знаем, ще разберем какво е дюстабан.

В „Аре да те видим” Фицата е пластичен хирург,  който ще подмладява една министърка, Мамалев ще е медицинската сестра, а Влади - анестезиологът. Най-интересното е, че докато Фицата може да казва всичко, което си поиска, останалите ще мотат да казват само по две реплики.

В центъра на прожекторите ще застане и един българин от ново време - Емил Кошлуков, а специален гост е Христо Мутафчиев. И двамата ще демонстрират артистичните си умения.

Ще гостуват и банда затворници - рок групата, сформирана от бивши пандизчии -  „Отряд 13”, както и двамата сладури, доказали, че за да пееш хип хоп не трябва да гледаш лошо или пък да си счупиш врата от вериги - Сантра и Кристо.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

„Царете на комедията” стартира на 9 септември