Актуално В програмата

Битка на поколенията избухва в новия сезон на Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Hell’s Kitchen България се завръща по NOVA по-горещ от всякога. Петият сезон на хитовото риалити ще нажежи ефира на 20-и февруари с премиерен епизод.

Шеф Виктор Ангелов за първи път ще противопостави две поколения в “Кухнята на Ада”. Познатите дамски и мъжки отбори остават в миналото и тази пролет битката ще бъде между млади и по-опитни готвачи. Другата голяма изненада е появата на трети звезден отбор, в който осем известни личности ще трябва да докажат кулинарните си умения.

Най-мащабното кулинарно предаване в България ще стартира с 18 участници. Голяма част от тях са придобивали опит в чужбина и се завръщат специално, за да вземат участие в шоуто. Претендентите за победата и наградата от 100 000 лева вече са работили в престижни ресторанти със звезди Мишлен в Германия, Великобритания, Словения, Бразилия, Испания, Норвегия и Австрия. Най-младите участници в този сезон са на 18 години, а най-възрастният – на 65 години. Сред участниците ще видим майка и син, решили да обединят сили в битката за титлата „Най-добър готвач“.

Текст от potv.bg

Пътешествието на караваните на Hell’s Kitchen из страната продължава и в новия сезон на риалитито. Шеф Ангелов и участниците в надпреварата ще зарадват с кулинарните си умения жителите на няколко български града, сред които Банско, Перник и Априлци. В този сезон асистент-готвачи на шеф Ангелов в кухнята ще бъдат участниците от втори сезон на Hell’s Kitchen България - Светла Илиева и Никола Симеонов, които зрителите познават и от предаването “На Кафе”.

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света, а в САЩ шоуто вече излъчва своя 21-ви сезон. В България стартира през 2018 година и до момента има четири победители - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев и Валентина Вълкова, които развиват успешна кариера в кулинарния бизнес. Всички те, заедно със заелата второ място в сезон четири – Виктория, ще можете да гледате в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник, 6-и февруари.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ​Hell’s Kitchen

Бедствие в синята кухня доведе до безапелационно решение в Hell’s Kitchen

Фаворит от ресторант със звезда Мишлен напусна Hell’s Kitchen

Клавдия се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen

Камелия Воче и Вероника напуснаха Hell’s Kitchen

Българин от САЩ е следващият изгонен от Hell’s Kitchen