Музика Музика и видео

“BIONIC” е вече факт

Добави коментар

Christina Aguilera - е готова с многоочаквания си 4-ти студиен албум Bionic
“BIONIC” е вече фактНовият албум на Christina Aguilera от днес е на музикалния пазар от Virginia Records / Sony Music Entertainment

С 30 милиона продадени копия от своите албуми по целия свят и честта да бъде единственият артист на възраст под 30, включен в списъка на списание Rolling Stone за 100-те най-велики певци на всички времена, 5 пъти носителка на престижната награда Grammy, Christina Aguilera вече е постигнала безпрецедентен успех. След една година работа в студиото Aguilera е готова с многоочаквания си 4-ти студиен албум Bionic (RCA Records/Вирджиния Рекърдс) на 7 юни 2010.

Първият сингъл от Bionic - взривяващото енергично парче “Not Myself Tonight”, продуцирано от Polow Da Don завладя буквално за дни радиоефира, а успехът му бе подкрепен и от скандалното видео към него.

Bionic включва песни, в създаването на които участва Aguilera съвместно с цяла плеяда нашумели имена, между които Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch и Ladytron. “BIONIC” е вече фактAguilera отбелязва: “Работата върху този албум с толкова много уважавани от мен талантливи артисти и продуценти, бе наистина страхотно преживяване. Артистите, които подбрах за работата добавиха много и уникални нива в звученето на Bionic.

Идеята ми беше да се запозная с техния свят и това, което правят и да го комбинирам с моите виждания и звучене. Резултатът беше невероятен.”
Албумът включва също и баладата “Lift Me Up”, продуцирана и написана от Linda Perry. Bionic е отражение на възможностите на Aguilera да достигне до нови нива като използва гласа си по съвсем нов начин.

Aguilera описва новия си албум като смесица от различни жанрове и музикални стилове,
“Успях да изследвам и създам ново, секси усещане с помощта на електронните и вокални елементи и с вариращата тематика – от забавна до интроспективна. Развълнувана съм, че феновете ми ще чуят съвсем ново звучене. Това е нещо, което не мисля, че някой очаква.” Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър