Актуално Други

Биографични филми за Невена Коканова, Гец и Леа Иванова по БГТВ

Добави коментар

България ТВ дава нов живот на легендарните ни актьори. Биографични филми за Невена Коканова, Гец и Леа Иванова по БГТВ.

През септември телевизията стартира шоу за ретро музика

България ТВБългария ТВ стартира от септември уникални поредици от биографични и документални филми, както и нови музикални предавания за ретро поп и фолк музика.

Биографичния филм ”Гец”, по повод годишнината от смъртта на българския актьор Георги Георгиев – Гец, ще бъде излъчен на 02 септември. Всяка следваща сряда от 20 часа ще се излъчват филми за Пепа Николова, Леда Тасева, Невена Коканова, Леа Иванова и бате Асен.

България ТВ започва историческа документална поредица свързана с българите по света, с манастирите ни и с градовете. Тя стартира от 03 септември в 19 ч. с филмите „Българите на Титаник”, „Ордени и медали”, „Първите морски курорти”, „Първите трамваи”, „Архитектурата на стара София”, „Кметовете на София”, „Българските градове”, „Улици и сгради”, „Крепостта Царевец”, „Легендата Калиакра” и манастирите: ”Лозенски”, „Кремиковски”, „Св. Мина”, „Ресиловски”, „Самоковски” и „Св. Илия”.

Българите на Титаник

За първи път в телевизионния ефир ще тръгне и музикално предаване за ретро музика „Видеобокс”. То ще се излъчва всеки понеделник от 22:40 ч. Феновете на фолка ще се забавляват с ретро парчета в шоуто „Фолк Фентъзи” всеки четвъртък от 22:40 ч.

Телевизията ще завърти и уникалното еротично шоу  „Х - Ерос”, което ще се излъчва всяка събота и неделя преди полунощ.

Само по България ТВ може да гледате предаванията „Споделете с мен” с водещ Георги Бедников, шоуто „Часът на блондинките” на топжурналистката Патриция Кирилова, „Думи на живот”, „Нашенци”, както и фолклорните ни предавания, които имат висок рейтинг и извън границите ни и са любими на родните емигранти, които гледат телевизията по сателит - „Багрите на българското”, „Балкан фолк”, „Фолклорна трапеза”, „Песни за душата”, „Богатствата на България”, „Изворче” и „Фолклорен изгрев”.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър