Архив Big Brother

Big Brother в София - 5, 6 и 7 февруари от 9:00 ч. до 21:00 ч

1 коментар

Big Brother намери идеалната съпруга-блондинка и идеалното щастливо семейство... Започват кастингите в София на 5, 6 и 7 февруари от 9:00 ч. до 21:00 ч. в хотел „Радисън”

Утре започват кастингите в София и продължават на 6 и 7 февруари от 9:00 ч. до 21:00 ч. в хотел „Радисън”

Моряци, бармани, козметички, строители, маникюристки, футболисти, боксьори, счетоводители и актьори бяха най-често срещаните професии сред мераклиите на кастинга за Big Brother family във Варна. Точно там най-популярният риалити формат в българския тв ефир откри съпругата, покриваща масовата представа за идеалната блондинка – красива, много чаровна, но и ... умна, пълна с енергия и желание за промяна. Бомбата обаче беше хвърлена от секс бомба, бившо лице и корица на „Плейбой”. Тя пристигна само с дъщеричката си, тъй като съпругът ѝ – италианец, живее и работи в чужбина.


Сред десетките полуфиналисти е и най-щастливото семейство, явило се досега пред комисията – това са мъж и жена от Добрич, заедно с двете си прекрасни момичета и женско куче... Всички те буквално плениха продуценти и психолози с естествеността си,  разкрепостеното поведение и отношенията по между им.

В морския град не липсваха и изненади - двойник на Здравко, който живее в Каспичан с неудовлетворената от живота си и от него самия съпруга; ди джей, самоопределил се като „брутален идиот”; брат на известна българска манекенка, както и човек с 50 професии от Русе, чието семейство има стаж в десетина риалити формати по различни телевизии. Техни съграждани пък пътуваха цял нощ заради снега, за да се явят на кастинга, но освен това поставиха условие да влязат в къщата единствено в компанията на змиите и гущерите от частния им терариум... Изненадите от брега на Дунав не свършиха до тук – поредната беше поднесена от жена-компаньонка от Русе, която упорито защитаваше тезата, че тя и съпруга ѝ са консервативни…

Участници в „Цената на истината”, „Острова на изкушението”, предишни сезони на Big Brother и риалити формати на други телевизии дойдоха на кастинга във Варна.
Предстоящият Big Brother обаче ще разчита предимно на непознати и различни от досегашни издания лица. Сред тях може би ще бъдат 16-годишната туркиня с дете,  омъжена за 37-годишен българин; семейство, живяло 7 години в Гърция, без да се върне у нас за нито един ден; бременна в деветия месец жена; семейство-представител на копанарите и дори една палава съпруга, която с една дума се описа като „сюнджючка”...

Във Варна екипът на Big Brother family получи и първия си подкуп. Едно от най-напористите за влизане в къщата семейства изпрати торта с логото на предаването и  надпис „Специално за Биг Брадър от рожденничката ЦВЕТЕЛИНА” (оригиналният правопис е запазен).

Биг Брадър умолява своите почитатели да мислят за стройната му фигура и информира, че с половинките в чужбина може да се свърже по скайп, както това стана с варненци, отишли на гурбет в Арабския свят и Холандия. Тези, които бъдат допуснати до втора среща с комисията обаче, ще трябва да се върнат в родината си през следващата седмица, когато е полуфинала на кастинга за Big Brother family.

Рекордната за българска телевизия награда от 200 000 лв., апартамент в центъра на столицата и нов семеен автомобил ще получи победителя в сезона, започващ  през пролетта по „Нова телевизия”.
Всички желаещи трябва да носят на кастинга документи, удостоверяващи семейното им положение – свидетелство за граждански брак или акт за раждане на общо дете.

Записването за шоуто може да стане и през сайта www.bigbrother.bg, а друг начин за намиране на интерсни двойки и семейства ще бъде чрез препоръчване от страна техни близки и познати. Всеки може да се включи в кастинг екипа и да даде своето мнение и препоръка за това какви двойки и семейства иска да гледа по телевизията. Ако някой мисли, че семейството на негови приятели е идеалният участник за Big Brother Family, може да го препоръча, като изпрати техни координати до екипа на предаването на адрес casting@bigbrother.bg.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала