Архив Big Brother

Big Brother обявява нови правила в живото предаване тази вечер.

Добави коментар

Big Brother обявява нови правила в живото предаване тази вечер. Номинации и елиминации- заедно, всеки понеделник и четвъртък.
Big Brother обявява нови правила в живото предаване тази вечер. Номинации и елиминации- заедно, всеки понеделник и четвъртък.

Денис и Иванина
Разделение по двойки в къщата.
Таня се чувства прегрешила с Жоро.
Денислав сменя тактиката с Иванина.
Виол
ета гони Венци.
Филип срещу Косьо на елиминациите довечера.

Довечера в живото предаване на Big Brother 4 ще видим нова голяма изненада, както за зрителите така и за съквартирантите. Днес в живото предаване на Big Brother  ще се случи нещо, което ще промени изцяло хода на риалитито. Номинации вече ще има и в понеделник, и в четвъртък. Така номинираните в началото на седмицата, ще си тръгват от шоуто в четвъртък,а за номинираните в четвъртък ще следват  елиминации в понеделник. За една седмица ще се провеждат по две номинации и двама съквартиранта ще си тръгват, съответно в понеделник и в четвъртък.  Също така днес ще стане ясно кой - Филип или Константин ще напусне играта завинаги. В студиото на Милен Цветков защитници на съквартирантите ще бъдат Сашка Васева, dj Дамян, както и роднини на номинираните съквартиранти.

Как ще реагират съквартирантите на изненадата на Big Brother? 
Много интересни гости и коментари. Кой ще напусне шоуто? Отговори на тези въпроси утре в 20:00 ч. , когато започва живото предаване на Big Brother 4.

В същото време някои от съквартирантите вече се разделиха на двойки, ето какво се случва с тях:


Таня и Жоро
Таня и ЖороСлед  като достигна до края на любовната игра и прави секс с Жоро, от няколко дни Таня се чувства виновна и прегрешила. Тя търси разбиране от съквартирантите, първо се изповяда на Филип, след което сподели за нейната драма с другите жени в къщата. „Какво ще правя, баща ми вече ме е отписал”, жалваше се ромката. Въпреки това, когато стане време за лягане, тя все по-усилено търси компанията на партньора си Георги.  Веднага след секса, който двамата правиха в къщата на Big Brother 4, Жоро обяви, че Таня е човек с раздвоена самоличност. Таня – момичето което е познавал досега и Танчето – жената от онази запомняща се вечер. Като че ли софиянецът все още не може да осъзнае, какво се е случило между него и ромската красавица преди няколко вечери. И той и тя изпитват силни чувства един към друг, но може би все още се страхуват да покажат, че са влюбени.

Денис и Иванина
Денис и ИванинаВлезлият като любимец на зрителите Денислав не си губи времето и още от първите минути от престоя си в къщата се настани в леглото на Иванина. Определено между шуменския манекен и хасковската красавица има привличане. Двамата прекарват повечето си време заедно, говорят си за живота, за любовта дори за секса. Вече на два пъти съвсем „случайно” се изкъпаха заедно в банята, а снощи Денис дори пренесе на ръце Ив на своето легло, докато си фантазираше за брак с нея. Ревността на Манол и коментарите на другите съквартиранти засега спъват  опитите на Денис да достигне до по-интимни отношения с председателката на журито. Затова той реши да смени тактиката. Така от нападателен напоследък той се опитва да изгради имиджа на недостъпен.  Новият съквартирант не пропуска да спомене в разговор за връзката си със фолк звездата Соня Немска. Колко много я обича, какво ли пише в пресата за него и как тя ще реагира на неговото поведение в къщата, надявайки се, по този начин да възбуди интереса на Иванина към него.

Вили и Венци

Вили и Венци
На другия полюс са Виолета и другият нов съквартирант Венци.  Пловдивчанката „преследва” Венци из къщата и не спира да подмята закачливи реплики към него. Градския ѝ Венци от своя страна се опитва да страни от влизане в каквито и да е конфликти или по-интимни отношения с някой от съквартирантите. Въпреки това, отново абсолютно „случайно” се изкъпа заедно с Вили, жената която го хареса най-много по време на кастинга.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала