Архив VIP Brother

Big Brother наказва сурово звездите заради Катрин

Добави коментар

На база на свидетелските показания на Катрин, Big Brother ще бъде принуден да санкционира сурово звездите.

Снощи се проведоха поредните номинации във VIP Brother 2015. Кичка, Моника и Луна събраха най-много номинационни точки и една от тях ще напусне Къщата завинаги в понеделник. По време на номинациите, зрителите на Нова чуха твърденията на Катрин, че в Къщата се е провел опит за конспирация срещу нея. Едно от най-строгите правила в Big Brother е Съквартирантите да не обсъждат помежду си своите номинации и намерения. Големият брат никога не се е колебал да наказва строго опитите за конспирация.  На база на свидетелските показания на Катрин, Big Brother ще бъде принуден да санкционира сурово звездите. Как това ще повлияе на отношенията в Къщата и дали по този начин Съквартирантите няма да се изправят срещу нов общ враг, ще стане ясно тази вечер.

Big Brother наказва сурово звездите заради Катрин

Днешният дейли епизод ще бъде повече от музикален. Big Brother ще организира първото в света издание на „Напудреният Орфей” 2015. Най-изявените певци в Къщата – Кичка, Кристина и дует „Ритон” ще трябва да подготвят по едно свое изпълнение с помощта на другите Съквартиранти. Както всяко престижно музикално издание, и това ще има жури в лицето на безкомпромисните Люси, Ернестина и Луна. Дали звездите ще пожънат успех и какъв е залогът за тяхното представяне, предстои да разберем.

Big Brother наказва сурово звездите заради Катрин

Тази вечер ще станем свидетели и на заформянето на нов лагер в Къщата. В последно време видяхме как Кичка страни от останалите. Днес обаче естрадната певица ще използва момента и ще се опита да привлече на своя страна един от най-противоречивите Съквартиранти – Катрин.

Big Brother наказва сурово звездите заради Катрин

Дали  моделът ще се поддаде на Кичка и ще влезе в нейния отбор, състоящ се до този момент от един-едниствен член, ще разберем тази вечер от 20 часа, само по Нова.

PoTV.bg - тв
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза