Архив Big Brother

BIG Brother изпраща на феновете своите All Stars репортери

Добави коментар

Седмица преди началото на BIG Brother All Stars 2013 едни от най-атрактивните участници тръгват на „лов за Мисии“

Седмица преди началото на BIG Brother All Stars 2013 едни от най-атрактивните участници тръгват на „лов за Мисии“

Броени дни преди старта BIG Brother All Stars 2013 на 18 ноември от 20:00 часа по Нова ТВ, едни от най-емблематичните лица на шоуто ще се превърнат в истински репортери, получавайки възможността да срещнат десетки фенове из софийските улици.

От понеделник до петък в ролята на All Stars репортери ще влязат: една от звездите на VIP Brother 2013 – певицата Йоана, представителите на първия BIG Brother и участници в All Stars сезона миналата година - „пипирудата“ Стойка и  Нед, както и красивата водеща на Времето по Нова ТВ Никол Станкулова, която е бивш участник от миналия VIP сезон.

Тяхната главна задача ще бъде да „съберат“ възможно най-голям брой Мисии от феновете, които тази година имат шанса да дадат свои лични предложения за игри и предизвикателства в Къщата на BIG Brother All Stars 2013.

Пред атрактивните репортери всеки почитател на предаването ще има възможност също така да сподели какво иска да види от бъдещите Съквартирантите и да опише най-смелите си очаквания за новата Къща.

В продължение на цяла седмица Йоана, Никол, Стойка и Нед ще се превърнат в „ловци на Мисии“, отразявайки най-интересните предложения и очаквания за BIG Brother All Stars 2013.

Най-нестандартните идеи на феновете, зрителите ще могат да видят от вторник до петък в рубриката на Павел Владимиров в „Здравей, България“. Новият сезон на BIG Brother All Stars започва на 18 ноември в ефира на Нова ТВ, непосредствено след големия финал на VIP Brother 2013.

Кои известни личности ще се присъединят към двете Златки? От кои предавания ще има участници? Как ще изглежда Къщата и какви изненади им е подготивил Big Brother, ще стане ясно на 18 ноември, понеделник от 20:00 часа по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала