Архив Big Brother

Big Brother family: Зрителите изгониха Давид и Елеонора

Добави коментар

Big Brother family: Зрителите изгониха Давид и Елеонора. Генчеви говорят за любовницата на Антоний, Кузмови - на семейна терапия...
Big Brother family: Зрителите изгониха Давид и Елеонора. Генчеви говорят за любовницата на Антоний, Кузмови - на семейна терапия...

По време на Big Brother Live в понеделник вечер две семейства, фаворити на зрителите, се изправиха в сблъсък за оставане в къщата. Младите, с противоречиви отношения, Качанови застанаха срещу Генчеви - двойката с двайсет години съвместен живот зад гърба си.


Зрителите изгониха Давид и Елеонора


По-малко от три седмици преди големия финал, зрителите на Нова телевизия решиха Давид и Елеонора Качанови да не участват в борбата за голямата награда на Big Brother family. Така шест семейства ще се борят за 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София.

Давид и Елеонора са велинградската двойка, към чиито драми и проблеми зрителите не веднъж бяха съпричастни.
Зрителите спасяваха номинации след номинации младото семейство, което преживя много сътресения в къщата на Big Brother family. След много дадени шансове промяна у велинградчаните към по-добри и щастливи отношения така и не настъпи. Те бяха едни от най-атрактивните участници в шоуто, но и аутсайдери в къщата. Техният мързел и безучастност в живота на фамилната къща им изиграха лоша шега, но противоречивите им отношения останаха загадка.

Съжалението и търпението на зрителите към рецепционистa и привлекателната му жена - танцуваща сервитьорка, снощи се изчерпа.
Феновете на предаването решиха, че по-достойни да останат в къщата на Big Brother family са Цанка и Антоний. Те са двойката, която предпочита греховната истина пред лъжата, които не крият, че са подвластни на изкушението и изневерите, но въпреки преживяното са заедно и се подкрепят.

Цанка и Антоний


58,3% гласуваха срещу велинградчаните, а 41,7% бяха спасителни за варненците. Цанка и Антоний се завърнаха в къщата, за да продължат борбата за голямата награда. След прегръдките на съквартирантите последва разказ за живото предаване. Цанка и Антоний разкриха подробности за емоционалната вечер, в която те получиха неочакваната подкрепа на дългогодишната любовница на строителния импресарио – Калина. Цура не беше впечатлена от новината за любовницата, колкото от косвената среща с танцьорката, с която Тони има паралелна връзка.

Какво се случва в къщата?

Генчеви за любовницата


След завръщането си в къщата на Big Brother family Антоний се възхищаваше на всеотдайната защита на любовницата си.

Това беше гвоздеят на програмата, радваше се той, докато Цанка се опита да защити честта си пред останалите съквартиранти.

Цура беше ядосана, че в очите на хората е прекалено мълчалива, търпелива и примирена с всичко, което Антоний ѝ причинява. Мъжът ѝ я посъветва да не се поддава на моментни настроения и емоции. Домакинята трябвало да се радва, че са показали колко истинско е им семейство, с добрите и лошите му страни.

Малко по-късно Цанка сподели с Big Brother, че единственото, което изпитва към Калина е съжаление, защото тя винаги ще бъде само любовницата, жената на второто място. За Цанка танцьорката не е конкуренция - Антоний не я обича, а е с нея, за да задоволява покровителския си инстинкт и желанието да помага на хората. Цанка не се страхува, че Антоний ще я напусне, нито е мислила за вариант тя да напусне него. В искрената си изповед Цура заяви безрезервната си обич към мъжа, с когото споделя двайсет години съвместен живот.
Кузмови на семейна терапия

семейство Кузмови на семейна терапия

Снощи Big Brother подложи семейство Кузмови на семейна терапия. Веско и Ели разговаряха с терапевта Ани Владимирова в тайната стая, за да разберат истинските проблеми, които се крият зад грандиозните им скандали, избухващи сякаш от нищото. Кузмови получиха шанс да се погледнат отстрани, в някои от най-трудните моменти от престоя им в къщата на Big Brother family. Цялата изповед за болезнената ревност на Ели и травмиращите събития от детството на Веселин ще бъде показан в дейли епизодът на Big Brother family, вторник вечер от 21:00 часа по Нова телевизия.
 
Отсъствието на семейството от общата къща събуди любопитството на съквартирантите. Газката отклони техните въпроси с проява на типичното си чувство за хумор. Веско обясни, че с Ели са били извикани за свидетели на сватбата на Давид и Елеонора.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала