Архив Big Brother

“Big Brother Family” с уникална, функционална и модерна къща

Добави коментар

Дървото на живота бди над семейния уют в “Big Brother Family”. Съквартирантите ще живеят на обща площ от 1155 кв.м.
И през този сезон “Big Brother” може да се похвали с уникална, функционална и модерна Къща. Съквартирантите ще живеят на обща площ от 1155 кв.м. Дворът е разположен на 366 кв.м., като в него се намират ресторант, магазин и фризьорски салон. Барбекю и мека мебел под откритото небе дават възможност на съквартирантите да се радват на по-топлите пролетни вечери.

“Big Brother Family” с уникална, функционална и модерна къща


Интериорът на Къщата предразполага към интересни преживявания и предизвикателства. Стабилността на българското семейство ще намери опора на бетонните маси за хранене, специално проектирани за Къщата на “Big Brother Family”.

Дървото на живота символно ще бди над семейния уют и съквартирантите в предаването. Като извор на познание и съвършен талисман пред дървото на живота участниците ще открият тайната на семейното щастие и хармония.

Къщата разполага с 4 спални, хол, всекидневна, кухня, трапезария и 3 бани. Интериорът и обзавеждането съчетават модернизъм и уют. Плочките в една от баните на Къщата са ръчна изработка. Кухнята и трапезарията са проектирани специално за Къщата на “Big Brother Family”, за да могат съквартирантите да почувстват себе си като част от едно голямо семейство. Стените във всички помещенията са декорирани с богата гама от цветове, които са в унисон с колорита на участниците.

Заради децата в Къщата продуцентите на предаването нарушават най-важните принципи на “Big Brother” – изолацията и контакта с външни лица. Всеки ден малките участници ще ходят на детска градина и училище в учебен център, лицензиран от Министерство на образованието и науката.

Родителите на всяко дете могат да избират дали то да участва заедно с тях в предаването, дали да бъде с тях през цялото време в Къщата или само през уикендите.

Нова телевизия и продуцентите на предаването са взели всички мерки, за да бъдат спазени всички международни и български закони за правата на детето. В “Big Brother Family” ще участват деца на възраст между 2,5 и 7 годишна възраст.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала