Архив Big Brother

Big Brother family: Най-съдбоносните елиминации

Добави коментар

Big Brother family: Качанови срещу Генчеви на съд, любовницата на Антоний влиза в шоуто..., понеделник, 20:00 ч по Нова ТВ
Big Brother family: Качанови срещу Генчеви на съд, любовницата на Антоний влиза в шоуто..., понеделник, 20:00 ч по Нова ТВ

ГенчевиТази вечер предстоят може би най-ключовите елиминации за Big Brother family. Две семейства, любимци на зрителите, сочени за победители, се изправят едно срещу друго в сблъсък за оставане във фамилната къща. Атрактивните Качанови, които преживяха много сътресения по време на шоуто, застават срещу фаворитите Генчеви.

В студиото на Big Brother Live ще бъдат социолингвистката Стела Богомилова и журналистът Калин Георгиев - като защитници на Давид и Елеонора. Певицата Кали и журналистката Кристина Патрашкова ще защитават Цанка и Антоний.

КачановиВелинградската двойка ще бъде обвинена в мързел, липса на трудови навици и  живот на чужд гръб. Няма да бъде подмината и безскрупулната лъжа на Давид, с която той потъпка достойнството на половинката си за лично облагодетелстване. Признанията на Антоний за системни изневери, както и мълчаливото примирение на Цанка с тях, ще са обект на основните обвинения срещу Генчеви. Номинираните отново ще излязат на подсъдимата скамейка, за да се защитят лично срещу повдигнатите обвинения.

Изненадата на вечерта безспорно ще бъде появата на дългогодишната любовница на Антоний - Калина.
Строителният импресарио призна за паралелната си връзка в участието си в „Big Brother – истината”. Тази вечер Калина ще влезе в шоуто по безпрецедентен начин. Каква ще бъде реакцията на нищо неподозиращите Цура и Тони? Как ще се отразят на вота на зрителите изповедта на любовницата, признатите грехове и горчивите истини?

Зрителите ще отсъдят кой заслужава да остане в къщата и да се бори за наградата от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София.
Дали това ще бъдат стратегът Антоний и мълчаливата му съпруга Цанка? Или велинградчаните, които се спасяват номинации след номинации? Дали шансовете и състраданието на зрителите към Качанови не са преминали границата? Ще разберем тази вечер в 20:00 ч. по „Нова телевизия”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала