Архив Big Brother

Big Brother Family: „Милеви срещу Чипеви” - четвъртък, 20:00 ч

Добави коментар

Big Brother Family: „Милеви срещу Чипеви” Кое семейство ще напусне къщата? Последен опит на Давид да спаси връзката си! - четвъртък, 20:00 ч
Броени часове до първите елиминации. Кое семейство ще напусне къщата?
Последен опит на Давид да спаси връзката си!


МилевиОстават броени часове до Big Brother Live, когато някое от номинираните за изгонване семейства ще напусне къщата. Вечерта на първите елиминации ще бъде спорна. „Милеви срещу Чипеви” е мотото под, което ще премине живото предаване. На базата на сравнението ще преценим кое е по-стойностното семейство?

Скоро ще разберем чии модел на поведение зрителите осъждат по-остро и кой според тях не заслужава да остане в шоуто.

ЧипевиДали това ще бъдат комарджията Павлин и отчаяната му съпруга Сашка или капризната интелигенция Боряна и избухливия Боян?
    
За да защитят своите близки и приятели, гости в студиото ще бъдат кумата на Боян и Боряна и приятел на приморския гларус от казармата, както и братът на Павлин и близка приятелка на съпругата му Сашка.

Генчо Генчев, сценарист на реклами, и още един обществен защитник, чието име се пази в тайна, ще бъдат съдници на този „двубой”. Гостите в студиото ще направят дисекция на характерите, поведението и отношенията на номинираните, на техните добри и лоши страни.

Давид и Елеонора
Изненадата на вечерта е продължението на сагата Качанови. Последното решение на красивата Елеонора беше да напусне къщата на Big Brother Family. От няколко дни сърцето на съпругът ѝ Давид е заложено на карта.

Сега велинградската красавица отново се колебае, а Давид е твърдо решен да се бори за любовта на любимата си. Тази вечер той ще направи последен опит да спаси връзката си! Как точно?
Ще разберем довечера в Big Brother Live в 20:00 часа по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала