Архив Big Brother

Big Brother family: Иванови срещу Трифонови на съд

Добави коментар

Big Brother family: Иванови срещу Трифонови на съд - понеделник, 17 май в 20:00 ч в Big Brother Live
Днес, понеделник 17 май предстоят поредните елиминации в Big Brother family. В четвъртък съквартирантите номинираха за изгонване три семейства, а малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от тях – велинградската двойка. Така за оставане в къщата този понеделник ще се борят патриархалното семейство на Корнелия и Христо, и  артистичното семейство на Пламен и Борислава.Трифонови


Суперменът Христо и съпругата му Корнелия са едни от най-силните играчи  според останалите съквартиранти. Това е причината да са номинирани. Самоувереният Ицо не вижда в лицето на другото номинирано семейство сериозна конкуренция и е сигурен, че ще излезе победител от битката утре. Поморийците са убедени, че зрителите ги харесват и им симпатизират. Но дали е така? Ще разберем утре.
 
Иванови


Музикантът Пламен и певицата Борислава открито показаха разочарованието си от спасението на велинградчаните в четвъртък. Прикритият Пачо показа другата си страна, като се отпусна в злобни коментари за спасените. Пламен не може да проумее как той и привлекателната му съпруга не са получили защита на зрителите.

Борислава дразни съквартирантите с натрапчивото си поведение и с това, че е на всяка манджа мерудия. Още с влизането си русокоската окупира кухнята, след това отказа правилата за общ бюджет и храна, и така си спечели неодобрението на домакините. Боби и Пачо усещат, че никой в къщата не ги харесва и се чувстват безсилни срещу титулярите Трифонови.

Понеделник на живо


Тази вечер  елиминациите на Big Brother family отново ще бъдат съдебен процес. В студиото на Big Brother Live ще бъдат Азис и Руслана - като защитници на Иванови, и Лара Береану - като защитник на Трифонови.  

Защитникът на всяко семейство ще бъде и прокурор за другото. Номинираните ще излязат на сцената, за да се защитят лично. Зрителите ще отсъдят кой семеен модел не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата?

Как ще се отразят на вота на зрителите обвиненията за натрапчивото и дразнещо поведение на Боби, както и нарцисизма и гордостта на Ицо? Това ще разберем днес, понеделник, 17 май в 20:00 ч в Big Brother Live.

  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала