Архив Big Brother

Big Brother family: Дами гонят, четвъртък, 13 май

Добави коментар

Big Brother family: Дами гонят - предстоят интересни и нестандартни номинации, четвъртък, 13 май от 20:00 часа

Big Brother family: Дами гонят -  предстоят интересни и нестандартни номинации, четвъртък, 13 май от 20:00 часа

ЦанкаТози четвъртък предстоят интересни и нестандартни номинации в Big Brother family, като схемата ще бъде напълно променена. Цялата власт ще бъде в ръцете на жените. Единствено и само те ще дават своя глас за номинациите, номинирайки с 2 и с 1 точка не отделен участник, а цели семейства.

Номинираните мъже ще бъдат викани на живо в изповедалнята и ще отговарят на въпросите на Big Brother за половинките им. Така ще разберем колко добре познават мъжете партньорките си.

Едно от номинираните семейства ще бъде спасено от зрителите утре вечер в Big Brother Live. Затова съквартирантите ще се обяснят в любов на съпругите си, и това ще бъде техният апел към зрителите за спасяването им.

Накрая ще разберем резултатът от ДНК теста на предполагаемия баща на Елеонора. Недялко Нанов ли е таткото на велинградската красавица и ще се съберат ли баща и дъщеря след 19 години?

Какво се случва в къщата?

Мисия Swingers

Павлин и ЕлеонораТази седмица съквартирантите размениха половинките си и им се наложи да живеят с новите си партньори ръка за ръка. Новите двойки са: Павлин и Елеонора, Антоний и Корнелия, Христо и Цанка, Веселин и Диана, Добрин и Ели, Цончо и Сашка, Пламен и София, Борислава и Давид.

Някои съквартиранти приеха мисията като глътка въздух, а други се сблъскаха с особеностите на новите си половинки. Цанка разбра какво е да живееш със суетен мъж, докато чакаше перфекционистът Христо два часа да оправя сутрешния си тоалет.

Най-доволен от размяната бе Павлин, а за жена му Сашка мисията се оказа сериозно изпитание. Гледката на щастливата нова двойка - Павлин и Нора, подлуди лесно изнервящата се Сашка.

Махайте се, не искам да ви гледам! – избухна Сашка.
Саше, спокойно, отиваше се да я укроти велинградската дива.
Какво съм направил? Виж, всички се смеят, само ти си се надула, обясняваше хитрецът Павлин.

Волята на съквартирантите не издържа дълго и първоначалният ентусиазъм изчезна бързо. Първата трудност стана причина всички да се откажат от изпълнението на задачата си. Само четири часа след началото ѝ семействата решиха заедно да саботират мисията си, скривайки се зад хиляди оправдания.

Наказание - празна къща и увеличение на цените

Наказание - празна къща и увеличение на ценитеЗаради провалената мисия съквартирантите се разделиха с лукса на меките мебели. В момента къщата на Big Brother family е празна - без столове и без удобствата на кухненските прибори. Освен това, им бе наложено драстично увеличение на цените – 50% надценка в магазина и ресторанта. Как ще преживяват семействата с тези цени и с и без това изтънелите си бюджети?

Антоний – стратег

Според Антоний разбулването на мистерията какво се е случило с Давид и Елеонора в уикенда, когато те отсъстваха от къщата, може да срине противниковия лагер. САнтоний – стратегтратегът реши да подхвърли тайната на най-големия интригант Павлин и да даде повод на свръхчувствителните на тема „Тайни мисии и манипулации” ветерани да експлодират.

От днес откривам лова на вреден дивеч, съобщи Антоний пред своите.
Мисля да дам Давид на Павлин да го изяде. Крайно време е да се маха тоя чакал. И мухата бе пусната.

Истинската цел на операцията „Изгони чакала” е насочена към лидера на старите - Христо. Умело изплетената мрежа успя да омотае помориеца. Сега Трифонов е убеден, че силната конкуренция и истинската заплаха за него е верният му слуга Дейвид.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала