Архив Big Brother

Big Brother All Stars 2013 стартира в понеделник, 18 ноември 2013 по Нова ТВ

Добави коментар

Финалът на VIP Brother 2013 e бил най-гледаното предаване в българския ефир!

В понеделник вечер нови Съквартиранти ще сложат началото на Big Brother All Stars 2013.

На 18-ти ноември от 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще видят големия старт на Big Brother All Stars 2013. В Къщата ще влязат 11 участника, които ще бъдат посрещнати от двете плеймейтки Златка Димитрова и Златка Райкова.

В същото време, според резултатите на пийпълметричната агенция GARB, финалният епизод на VIP Brother 2013 през изминалата вечер, е бил най-гледаното предаване в родния телевизионен ефир при най-атрактивната за рекламодателите целева група (18-49 г.).

Финалният епизод на риалити формата привлича 31.2% от всички зрители, докато в същия часови интервал, прекият конкурент bTV успява да привлече едва 24.7% от зрителите. В минутите на обявяване на победителя на сезона, разликата между броя зрители на Нова ТВ и този на bTV е над 5 пъти, в полза на Нова ТВ.

Концепцията на новия сезон на Big Brother All Stars е да изправи рамо до рамо най-големите звезди от популярни риалити формати.

„Сезонът ще бъде изключително интересен, защото този път няма да има “просто стари Брадъри”, а любимите персонажи от най-успешните сезони, както и емблематични представители на X Factor, Survivor и „Черешката на тортата“!“ сподели продуцентът на предаването Нико Тупарев.

„Искаме да направим шеговит сезон с много позитивни преживявания. В този аспект Станка и Стойко определено ще ни липсват!“ добави той.  В продължение на един месец всеки един от тях ще се опита да утвърди спечелената вече слава, да впечатли зрителите на Нова ТВ и най-важното – да стигне до заветното първо място в Big Brother All Stars 2013. Другата новина e, че наградата за новия сезон ще бъде материална и внушителна!  

Кои ще бъдат новите Съквартиранти и как ще преминат първите им минути в Къщата? – всичко това ще стане ясно на официалния старт на Big Brother All Stars 2013  в понеделник от 20:00 часа по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър