Архив Big Brother

Big Brother 4: Втори номинации за изгонване

Добави коментар

Big Brother 4: Втори номинации за изгонване. Среща на Даниел и Данаил в студиото.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Тази вечер в лайфа на  Big Brother  4, ще прехвърчат искри, защото гости на Милен Цветков ще бъдат: Даниел и Данаил, двамата побойници, изгонени по-рано от Big Brother. Те ще се срещнат за пръв път, след  боя, който си спретнаха в двора на Big Brother. Как ще протече тяхната среща и дали няма да се наложи охраната да се намеси отново ще разберем в живото предаване.

Освен тях в студиото ще бъдат и първата, тръгнала си по собствено желание от къщата - Ангелинка, изгонените при предишните номинации  Ирена и  Петър и момичето, което след като припадна в краката на Милен Цветков  при старта на шоуто - Нели.

Big Brother 4: Втори номинации за изгонване


Тази вечер ще бъдат обявени новите номинации. Гостите ще могат да коментират всичко случващо се директно от студиото. Ще видим дали бившите участници,  като врели и кипели в къщата, ще могат точно да преценят кой от съквартирантите ще събере най-много негативни гласове.

Техните предположения за това кой кого ще номинира, се базират на личните им контакти със съквартирантите, а те имат и вътрешна информация и повече преки наблюдения за отношенията в къщата. Така че ще бъде интересно да видим, след излизането на Петър и Ирена,  как са се развили нещата за по-малко от седмица. Има ли напълно нови кандидат за изгонване, или нови причини за повторно номиниране на някой от съквартирантите?  Какви рокади са настъпили в отношенията между участниците?

Тази вечер от 20:30 часа по Нова Телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала