Архив Big Brother

Big Brother 4: Таня и Жоро – еротичен масаж и нежни целувки.

1 коментар

Big Brother 4: Таня и Жоро – еротичен масаж и нежни целувки. Алфредо Торес води новата седмична мисия на съквартирантите.
Майкъл Джексън от Харманли, танцува в Big Brother.
Алфредо Торес води новата седмична мисия на съквартирантите.
Таня и Жоро – еротичен масаж и нежни целувки.


Big Brother даде новата седмична мисия на съквартирантите. Те ще трябва да се научат да танцуват, като танцьорите в клипа на Майкъл Джексън - „Трилър”. Мартин, сервитьор от Харманли ще изпълнява ролята на Майкъл, а Таня ще бъде неговата приятелка. Останалите съквартиранти ще се превъплътят в балета от зомбита.

След излизането на Емилия, една от съперниците на Таня за сърцето на Георги, флиртът между мургавата студентка от Алтимир и софийския плейбой се задълбочава.

Мисия Thriller: Алфредо Торес учи съквартирантите на зомбиращ танц.Тази вечер в епизода на Big Brother ще видим как съквартирантите получиха и новата си мисия „Трилър”. Специално за нейното изпълнение, на гости в къщата влиза Алфредо Торес. Известният хореограф има за цел да научи участниците в къщата на един, колкото атрактивен, толкова и сложен танц. До петък в участниците трябва да подготвят танца на зомбитата от клипа на Майкъл Джексън Thriller. Освен, че трябва да подготвят танца съквартирантите ще трябва да го представят пред камерите на Big Brother и да влязат в ролята на истински професионални танцьори. Алфредо ще обучава съквартирантите по два пъти на ден, в продължение на 3 часа, или общо по цели шест часа дневно. Мартин ще играе ролята на преобразяващия се в зомби Майкъл Джексън, а Таня ще е неговата приятелка. В края на седмицата трябва да бъде заснет Big Brother 4 Thriller, за което са осигурени специални костюми и декори, в стил гробище и възкръсващи мъртъвци. Мисията ще се счита за изпълнена ако съквартирантите успешно изиграят своите роли и се справят с хореографията, в петък, когато екип от истински професионалисти ще заснеме техният клип.
Веднага след като Big Brother обяви каква ще е новата седмична мисия, съквартирантите трябваше да решат колко процента от седмичният си бюджет ще заложат на нея. Марти, сигурен в артистичните си умения, предложи да заложат всичко. Не толкова възторжени бяха другите съквартиранти. Те се двоумяха между 50% и 70%, но в никакъв случай 100%. Така след кратък дебат всички взеха решение да рискуват отново 70% от парите за следващата седмица.
Тази вечер ще станем свидетели на неподозирани танцови заложби у някои от съквартирантите. Освен това ще видим как танците сдобриха един бивш престъпник с едно бивше ченге и още, как се справят с мисията едни от най-атрактивните танцьори, бай Иван, Самие и Тошко.

Таня и Жоро – Една любовна история с неочакван край.


Междувременно Таня и Жоро все повече задълбочават отношенията помежду си.

Любовен масаж


След като снощи красивата ромка предложи на Георги да се оженят, а той ѝ отговори, че нищо чудно това да се случи, днес флирта между двамата продължава с пълна сила.

Жоро откопчава сутиена на Таня

Липсата на Емилия от къщата освободи софиянеца от тежкия избор пред който се бе изправил- Таня или Еми. Сега той изцяло се отдаде на Алтимирската хубавица.

Двамата влюбени

Тази вечер ще видим как двамата влюбени се усамотяват в една от спалните на къщата и Жоро прави доста горещ и страстен масаж на голото тяло на Таня, завършъкът на който са нежни прегръдки и целувки.

Притеснява ли се Георги, че Таня е циганка?

До къде ще стигнат двамата влюбени?

Ще станем ли свидетели на първото изцяло Big Brother семейство?

Много смях и положителни емоции в мисията „Трилър”.


Всичко това тази вечер от 20:30 само по Нова Телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала