Актуално В програмата

Big Brother 4 обявява национален кастинг за мъже

Добави коментар

Big Brother 4 обявява национален кастинг за мъже. Кандидатите имат една седмица за записване. Жените съквартиранти ще са жури.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Цяла седмица, жените в къщата на Big Brother 4 говорят за едно нещо........, за мъжеЦяла седмица, жените в къщата на Big Brother 4 говорят за едно нещо........, за мъже. Big Brother чу техните молби и реши да ги превърне в реалност. Още повече, че по време на седмица на „Страшният съд” от къщата си тръгнаха двама от младите и атрактивни мъжкари, Камен и Владо.

 Тази вечер, в живото предаване на Big Brother 4, водещия Милен Цветков ще обяви старта на национален кастинг за мъже. Всички мъже навършили 18 години ще могат да се запишат на адрес www.bigbrother.bg , до петък (07.11).

Там кандидати ще намерят анкетна карта, която трябва да попълнят и изпратят обратно на Big Brother. Единственото, но важно условие за кандидатите е да харесват жените в къщата.

Анкетите на бъдещите участници ще бъдат прегледани от екипа и психолозите на шоуто, а след това по-нежната половина съквартиранти ще направи финалният етап на кастинга. В рамките на следващата седмица ( 10 – 14, ноември), жените в къщата ще прегледат и ще класират топ 5, на най-желаните от тях кандидати. Единия участник ще бъде избран от съквартирантите жени, а другият ще стане ясен след зрителско гласуване. Двамата най-харесвани мъже ще има уникалната възможност, да влязат, като редовни участници в Big Brother 4 и да играят, като равноправни в битката за голямата награда от 300 000 лв.

Какви мъже желаят съквартирантите?
Ще има ли скандали за мъже?
Колко е силна женската интуиция?
Тези и още много отговори, предстои да научим предстоящите епизоди на Big Brother 4.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала