Актуално В програмата

Big Brother 4 обявява национален кастинг за мъже

Добави коментар

Big Brother 4 обявява национален кастинг за мъже. Кандидатите имат една седмица за записване. Жените съквартиранти ще са жури.
Цяла седмица, жените в къщата на Big Brother 4 говорят за едно нещо........, за мъжеЦяла седмица, жените в къщата на Big Brother 4 говорят за едно нещо........, за мъже. Big Brother чу техните молби и реши да ги превърне в реалност. Още повече, че по време на седмица на „Страшният съд” от къщата си тръгнаха двама от младите и атрактивни мъжкари, Камен и Владо.

 Тази вечер, в живото предаване на Big Brother 4, водещия Милен Цветков ще обяви старта на национален кастинг за мъже. Всички мъже навършили 18 години ще могат да се запишат на адрес www.bigbrother.bg , до петък (07.11).

Там кандидати ще намерят анкетна карта, която трябва да попълнят и изпратят обратно на Big Brother. Единственото, но важно условие за кандидатите е да харесват жените в къщата.

Анкетите на бъдещите участници ще бъдат прегледани от екипа и психолозите на шоуто, а след това по-нежната половина съквартиранти ще направи финалният етап на кастинга. В рамките на следващата седмица ( 10 – 14, ноември), жените в къщата ще прегледат и ще класират топ 5, на най-желаните от тях кандидати. Единия участник ще бъде избран от съквартирантите жени, а другият ще стане ясен след зрителско гласуване. Двамата най-харесвани мъже ще има уникалната възможност, да влязат, като редовни участници в Big Brother 4 и да играят, като равноправни в битката за голямата награда от 300 000 лв.

Какви мъже желаят съквартирантите?
Ще има ли скандали за мъже?
Колко е силна женската интуиция?
Тези и още много отговори, предстои да научим предстоящите епизоди на Big Brother 4.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала