Архив Big Brother

Big Brother 4 обяви кастинг за мъже

Добави коментар

Сайта bigbrother.bg блокиран от мъже кандидати. Зрителите изгониха Цветан от Big Brother 4.
Снощи в живото предаване на Big Brother 4, Милен Цветков съобщи, че продуцентите обявяват кастинг за мъже.

Милен Цветков и Цецо

Всеки мъж навършил 18г. може да участва, като попълни анкетна карта, публикувана на официалният сайт www.bigbrother.bg.

Възможността да станат част от шоуто, да се запознаят с красивите дами вътре и да участват за голямата награда от 300хил. лева, накара стотици кандидати да се запишат още снощи.

Само за половин час след обявата на Милен Цветков, повече от 500 човека се бяха записали, което автоматично блокира сайта за около час. Записванията продължават до петък, след което най-подходящите кандидати ще минат на втори кръг, където дамите от къщата ще кажат тежкото си мнение. Петимата кандидати събрали най-много гласове и симпатии, се класират на трети кръг.

ЦецоВ четвъртък (13, ноември), по време на живото предаване, жените от къщата ще изберат един от кандидатите. Останалите четирима ще имат втори шанс. Чрез зрителско гласуване, феновете на риалитито ще преценят кой според тях е най-достоен да бъде вторият избран. Така нещо невиждано, досега в Big Brother ,ще се случи в рамките на следващата седмица. Участници, избрани чрез кастинг от съквартирантите и зрителите ще влязат в къщата.

Къщата остана без китара

Също снощи, зрителите решиха, че Цветан трябва да напусне къщата. Той не можеше да повярва, че хората предпочетоха тъмния субект с криминално минало, Косьо, пред бореца за справедливост и добрини, Цветан.

Късмета на Цецо не проработи и на шестата си поредна номинация, той бе изгонен от къщата. Веднага след излизането си полицая-китарист сподели, че е много разочарован от зрителският вот, но хубавите неща, тепърва предстоят пред него. Надява се, че участието му в Big Brother 4 само му е помогнало да бъде забелязан и сега е готов за така мечтаните, от него, предложения за роли във филми и реклами.
Концерт на Емилия в двора.

Веднага след излизането на Цветан, Big Brother поднесе своята изненада за двойният рожден ден на Иванина и Даниела.
Двете жени, родени на една дата, както и всички съквартиранти бяха приятно изненадани при появата на една от техните любимки, Емилия.

Поп-фолк дивата, изнесе концерт на специално изградена сцена в двора на къщата, а по-късно танцува и говори с всички съквартиранти. Big Brother не изпусна възможността и повика музикалната звезда в изповедалнята.

Емилия

Там Емилия сподели, че атмосферата е хубава, но тя едва ли би издържала дълго затворена в къщата. „Хубаво е да влезе един хубав мъж, браво на Big Brother, че е решил така, това може много да промени нещата” , допълни фолк фурията.

Реакциите на съквартирантите след изгонването на Цветан.
Концерта на Емилия и как продължи купона.
Много смях и изненади в епизода тази вечер.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала