Архив Big Brother

Big Brother 4:Жесток етнически скандал между съквартирантите. Ирена изчезва от къщата.

1 коментар

Big Brother 4:Жесток етнически скандал между съквартирантите. Ирена изчезва от къщата.Първи номинации за изгонване в предаване на живо от 20:30.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Жесток етнически скандал между съквартирантите. Ирена изчезва от къщата. Умберто, заедно с всички жени пее шапанско и сълзи във ваната. Цветан разбира за Константин -  Скубара. Първи номинации за изгонване, тази вечер в живото предаване от 20:30.

Петър започна да се заяжда със Самие


Снощи в Big Brother 4 отново станахме свидетели на етническо неразбирателство в къщата. Поредният скандал на расова основа, предизвикан от Петър, разбуни духовете на съквартирантите. Докато вечеряха около масата, Петър започна да се заяжда със Самие.

 

Самие смирено се съгласяваше с нападките на пловдивчанина-расист

След няколко минути разговор, в който Самие смирено се съгласяваше с нападките на пловдивчанина-расист, Петър не издържа и започна да се държи още по-грубо и невъзпитано с възрастната жена: „Кое те кара да се чувстваш българка”, „Взимай си корана и се махай в Анадола, твоята родина.”, бяха само част от думите, които разстроиха Самие и възмутиха останалите съквартиранти. Възрастната туркиня, разстроена плачеше на леглото си, докато всички останали съквартиранти  я успокояваха и се възмущаваха от неуважението и лошото възпитание на Петър.

Нападките на Петър

Нападките на Петър възмутиха почти всички съквартиранти и съвсем скоро етническият скандал се превърна в тема, която раздели съквартирантите на два лагера.

И докато Емилия обясняваше какъв глупак е расистът, а Даниела успокояваше Самие, че ще набие Петър в първия удобен момент, Ирена бе единствената от съквартирантите, която остана с Пешо и взе неговата  страна в скандала.

Общата вана


Снощи вечер зрителите видяха и първата обща баня на жените в къщата. Всички жени и единствено Умберто, решиха да пробват новата си баня и по-специално, хидромасажната  вана. „Шампанско и сълзи” си пееха съквартирантите, докато пиеха пенливо вино и се забавляваха по-бански в огромната вана. Малко по-късно, докато Иванина си взимаше душ,  хомосексуалната Даниела, реши да се възползва от възможността и известно време масажира силиконовите гърди на хасковлийката. Това по-никакъв начин не притесни лъскавото момиче, което видимо се наслаждаваше на масажа.

самолета  с четиримата мъже, Мартин, Жоро, и Владо разказаха на Скубара


Междувременно в самолета  с четиримата мъже, Мартин, Жоро, и Владо разказаха на Скубара как вътре имало, съквартирант полицай от Варна, който свирел на китара. Нищо неподозиращият, бивш наркодилър, дори се зарадва: „Той ще свири, аз ще пея”, коментира той.

Не на същото мнение бе Цветан,  полицаят намери жилетката на Константин и след кратко разследване разбра, кой е бил в къщата. Това притесни доста мъжа с гладиаторски вид, който явно познава Скубара и е имал не веднъж взимане даване с него. „Какво ще правим сега с този, той е непредвидим”, сподели той с Иван притесненията си.

Също снощи един от съквартирантите изчезна от къщата. Ирена, манекенката от Бургас, бе повикана от Big Brother в изповедалнята и повече не се завърна в новия дом на съквартирантите. Това предизвика всякакви предположения и догадки, но накрая почти всички бяха убедени, че няма да се върне повече.

Къде изчезна Ирена, кога Скубара и Цветан ще се срещнат и каква е тяхната обща история. Както и кои ще бъдат първите съквартиранти, номинирани за изгонване ще разберем тази вечер в живото студио на Big Brother 4, точно в 20:30 ч.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала