Архив Big Brother

Биг Брадър фемили с втори live във вторник, 23 март

1 коментар

Повече за 10-те семейства, които влязоха в къщата на Big Brother Family. Вече е ясна голямата награда.
Повече за 10-те  семейства, които  влязоха в къщата на Big Brother Family. Вече е ясна голямата награда.

Втори live във вторник - на живо най-интересното от продуцентите.

Кои са участниците и какво знаем за тях:  


1.Брак с чужденец – Массимо Леоманни и Кристияна Леоманни
Кристияна е на 36 години и живее във Варна. Массимо е на 39 години и живее в Италия. Имат обща дъщеря Вивиан, която сега е на 4 години.  Кристияна е красива и претенциозна българка, чиято мечта е брак с чужденец. Массимо и италиански богаташ, с бизнес в Италия и Швейцария. Имат едно дете. Семейство Леоманни са най-богатите хора в къщата. Живеят разделени един от друг. През времето, в което не са заедно, Кристияна изпълнява ролята си на съпруга като харчи големи суми пари за бижута и дрехи.  Глези се постоянно, разнообразява живота си като снима фотосесии за извести български списания. Кристияна е доста алчна и разбира семейното щастие като безгранична финансова обезпеченост. Доста шумна е. Массимо е претенциозен и капризен. Свикнал е да живее в лукс и удобство и не говори български.

 2.Ванеса и Цветелин Цветанови

2.Ванеса и Цветелин Цветанови
Ванеса Съйкова е на 17 години от Ботевград. Нейната мечта в живота е била да има дете. Успява да я осъществи, като забременява на 16 годишна възраст. Партньорът ѝ Цветелин Цветанов е на 32 години от София, занимава се с далавери и е чест клиент на полицията. Той има 3 годишна дъщеря от предишна връзка. Смята, че има над 60% вероятност с Ванеса да се разделят. Предишната му приятелка отчаяно иска отново да бъде с него и да създадат общ дом. Ванеса смята, че Цветелин не е мъжът на нейния живот. Тя още мечтае за момчето, с което е била преди Цветелин.


3.Патриархалното семейство - Христо и Корнелия Трифонови

3.Патриархалното семейство - Христо и Корнелия Трифонови
Христо Трифонов е на 38 години от Поморие. Той е доста властолюбив и обича да командва. Не си и помисля, че друг освен него може да вземе решенията. Корнелия Байтрактарова е на 32 години от Стара Загора. Тя е крехка и ранима, смята, че е родена, за да служи на съпруга си. Тя не харесва еманципирани жени. Не си и помисля, че може да му противоречи. Ако Христо ѝ изневерява, Корнелия е убедена, че причина е в нея, търси вината в себе си и е готова да направи всичко, за да се чувства съпруга ѝ добре.4.Кокетката и кученцето – Елеонора и Давид Кочанови
Елеонора Палавейска е на 19 години от Пловдив и върти света около външния си вид. Тя е доминираща в семейството. Давид Кочанов е на 26 години, роден във Велинград. Той изпълнява всичко, което половинката му поиска или помисли да поиска. Елеонора работи като танцуваща сервитьорка, докато Давид тегли заеми от банки, за да ѝ купува ботуши. Елеонора смята, че може да контролира мъжете и без думи. Двамата имат общо дете, за което Давид казва, че е планирано само от него. Майка му не може да понася Елеонора. Смята, че съсипва живота на сина ѝ и не може да се грижи за детето. Тя често получава неприлични предложения от други мъже, а той е типичния заслепен от любов мъж.

5.Сашка и Павлин Чипеви

 
5.Сашка и Павлин Чипеви
Павлин Чипев е на 32 години, роден в София. Той е мързелив, похотлив балкански хитрец; безработен и комарджия. Както той самия твърди – живота му е песен. Сашка Чипева е на 30 години, родена в Етрополе, където живее и сега заедно със съпруга си. Тя е болна от любов и за нея абсолютно се отнася максимата „не мога с теб, не мога и без теб”. Сашка е работещата в семейството – като сервитьорка. Не се е разделила с Павлин заради детето им. В момента Сашка се намира на кръстопът в живота си - на прага на решението дали да остане с него или не. Тя е типичната „отчаяна съпруга”. Липсва ѝ всякакво самочувствие и от две години пие много силни антидепресанти.
 6.Бохемите – Анжелика и Радослав Петрови
Анжелика Петрова е на 29 години, родена в Беларус. Тя командва семейството. Доста е властна, но вади душата с мъжете с памук. Смята, че няма мъж на света, чийто пари не може да вземе. Радослав Петров е на 29 години от София и се чувства избран от жена си, щастлив е с нея и безумно я обича. Разделя живота си на две – преди и след Анжелика. Той е бивш таксиметров шофьор. А тя е бивша стриптизьорка и актриса в еротични продукции. Опитва се да научи мъжа си да бъде джентълмен и да се държи по-добре в обществото. Запознават се в 05:30 сутринта на червен светофар в столицата.


7.Златната сватба - Радка и Чавдар Каменарови

7.Златната сватба - Радка и Чавдар Каменарови
Чавдар Каменаров е 62-годишен изобретател от Пловдив. Радка Каменарова, също на 62 години, е посветила живота си на него. Той е „нейният гений” и тя много се гордее с него. След 32 години съвместен живот двамата имат абсолютно хармонични отношения. Чавдар е доминиращия в семейството, Радка го изцяло го допълва. Искат да спечелят голямата награда, за да вложат парите в изобретенията на Чавдар.

8.Стоян и Мария Шопови

8.Стоян и Мария Шопови
Стоян Шопов е на 24 години от Русе. Той е агресивен и арогантен, лошото момче. Мария Шопова е на 25 години, също от Русе, е център на вселената, една жена на ръба на нервна криза. Запознали са се в дискотека. Нейната ревност е задушаваща за Стоян. Това го подтиква към 1-годишна връзка с друга жена. Двете са се виждали и се познават. Мария казва за любовницата на Стоян, че е изключително грозна и прилича на Квазимодо.

9.Заврян зет - Боряна и Боян Милеви

9.Заврян зет - Боряна и Боян Милеви
Боряна Милева е на 36 години и се смята за върха на света – тя е столичанка, израстнала в центъра на София, получила образование в елитна гимназия, завършила висше образование. Семейството, от което произхожда е образцово, интелигентно и модел за подражание. Боян Милев, на 37 години, е момче от село (Приморско). Съпругата му го слята за прост селянин, който се опитва да култивира. Тя не се разбира със семейството му, защото имат различен манталитет, а те пък не я харесват заради претенциите и прямотата й. Боряна се дразни на мъжа си, защото лъже. Боряна и Боян са съдружници по неволя.

 10. Семейство Адамс – Веселин и Ели Кузмови


10. Семейство Адамс – Веселин и Ели Кузмови

Веселин Кузмов е на 32 години от Димитровград и му казват „Газката”. Той работи в траурна агенция и обича да снима труповете. В този живот е бил всякакъв – нацист, будист, рокер... За Ели казва, че е най-качествената жена, която е срещал. Ели Владкова е на 34 години от Пловдив, където двамата живеят в момента. Тя смята, че връзката им е изтъкана от противоположности, но любовта им е голяма. Въпреки, че Веселин е човек на крайностите, за Ели той е перфектен баща с подход към децата. Влизат в къщата с двете си деца и двете си кучета – това е типичното семейство и то не може да се разделя.

Big Brother Family live, този вторник:
Не пропускайте и утрешния live, когато гости ще бъдат Нико Тупарев, продуцент, Ники Николов, изпълнителен продуцент и Ани Владимирова, психолог на предаването. От тях ще разберем интимни подробности и скрити тайни за живота на участниците. Главният продуцент на шоуто ще разкаже за смисъла на семейния формат, търсенията на екипа по време на кастингите и структурата на този сезон. Ники Николов, човекът който буквално живее със съдбите на съквартирантите, ще разкрие какви факти са научили „скаутите”, докато живяха в домовете на семействата. Освен това ще разкаже наразкрити качества от характерите на всеки партньор, какво крият един от друг в семействата, какво си споделят и какво не, най-екстремните и най-фрапантните им случки като двойка досега. Ани Владимирова е изготвила психопрофил всички съквартиранти. Тя ще ни подготви за това какво можем да очакваме от всяко семейство. Така че, не пропускайте този live. След него най-после ще се запознаем отблизо с участниците в най-голямата семейна сага - Big Brother Family!
Разбира се, никой не знае какво може да очаква от Big Brother Family, защото Big Brother винаги е непредсказуем.
Наградата:
Победителят в Big Brother Family ще получи току що построен семеен тристен апартамент в кв. Витоша. Цената на жилището е 150 000 лева. Апартаментът е на третия етаж  и има южно изложение.
Освен това семейството почели и чисто нов семеен автомобил Peugeot 5008.
И не на последно място 200 000 лева!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала