Сериали Криминални

Бягство от затвора - 4 сезон

6 коментара

След организирането на дръзкото бягство от кошмарния панамски затвор Сона, братята Майкъл Скофийд и Линкълн Бъроук са решени да търсят справедливост и да се борят срещу Компанията...
Prison Break – Season 4


2008/2009 САЩ

сериен филм – 22 епизода

В главните роли: Доминик Пърсел, Уентуърт Милър, Робърт Кнепър, Питър Стормеър,  Уейд Уилямс,  Сара Уейн Калис,  Робин Тъни, Пол Аделстайн, Амори Ноласко и др.


Сценаристи: Пол Шеринг, Зак Естрин, Ник Сантора и др.

Режисьори: Боби Рот, Карен Гавиола, Кевин Хукс и др.


След организирането на дръзкото бягство от кошмарния панамски затвор Сона, братята Майкъл Скофийд и Линкълн Бъроук са решени да търсят справедливост и да се борят срещу Компанията – мистериозната групировка, отговорна за съсипания им живот и смъртта любимата на Майкъл, доктор Сара Танкреди.Желанието за отмъщение отвежда Майкъл до Лос Анжелес, където целят му свят се преобръща, когато оперативният работник на Компанията, Гретхен /известна още като Сюзън Антъни/ му съобщава, че Сара е жива. Майкъл и Линкълн осъзнават, че единственият им шанс действително да бъдат свободни е да открият Сара и да съсипят Компанията. Те успяват да открадната „Черната книга” на организацията и с помощта на агента от Вътрешна Сигурност, Дон Селф, събират групата от познатите ни вече герои, с чиято помощ се надяват да осъществят плана си. Махоун, Сукре, Белик и компютърният специалист Роланд Глен не са достатъчни.

За съжаление братята осъзнават, че се нуждаят и от помощта на човека от Компанията, Уайат, както и на Ти Бег, който притежава ключа към успеха на най-дръзкото им начинание.

Майкъл и Линкълн скоро ще разберат, че проникването вътре е единственото по-трудно нещо от бягството.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бягство от затвора