Актуално В програмата

Бягство към победата в специално студио в четвъртък от 20.00 часа на живо по bTV

11 коментара

В четвъртък от 20.00 часа на живо по bTV, в Бягство към победата, Слави и екипът на Шоуто ще търсят отговори на въпросите – къде се намира връх Мола...


Бягство към победата в специално студио в четвъртък от 20.00 часа на живо по bTVВ петък участниците ще разберат, че трябва веднага да напуснат пределите на България

В четвъртък от 20.00 часа на живо по bTV, в специално студио на Бягство към победата, Слави и екипът на Шоуто ще търсят отговори на въпросите – къде се намира връх Мола и кой обяви Сопот и Ловеч, Калофер и Шумен за столици на второто българско царство, умни ли са манекенките, достатъчно подготвени ли са военните и познават ли българите своята история.

В специалното студио Слави ще покаже неизлъчени кадри от Бягство към победата, отпадналите участници ще разкажат за най-тежките моменти от участието си, екипът ще разкрие шокиращи моменти от снимачните дни,  интересни гости ще коментират участниците и задачите в състезанието. С анкети и видеа сценаристите ще илюстрират различни гледни точки по темите, а Слави ще отговори на най-активните зрители на Бягство към победата задали своите въпроси на сайта на Шоуто на Слави.  

В следващите епизоди в Бягство към победата предстои първото сериозно наказание от страна на продуцентите. Един от екипите ще бъде дискфалифициран поради сериозно нарушаване на правилата, а друг ще се опита да саботира останалите участници. Непосилна задача с над 3 милиона и 600 хиляди възможни комбинации, нечовешко изпитание и пътуване със странни транспортни средства ще са част от следващите задачи.

За първи път на участниците в Бягство към победата ще се наложи да излязат извън пределите на България. Ще успеят ли да намерят пари и път обратно към България, зрителите на bTV ще видят в петък от 20.00 часа и от 22.30 часа.  
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"