Лица Други

Безплатен ден в Музейко

Добави коментар

На 10 юли, неделя детският научен център ще бъде с вход свободен през целия ден

На 10 юли, неделя детският научен център ще бъде с вход свободен през целия ден

За първи път от своето откриване Музейко ще отвори вратите си за посетители от цялата страна напълно безплатно.

Тази неделя от 10 до 18 часа всички деца и родители, който обичат науката и забавленията, са добре дошли в научния център, за да разгледат неговите три етажа, да поиграят с над 130 образователни игри, 13 научни изложби, да влязат в единствения Планетариум в София, да се разходят по озеленения покрив и най-важното – да се срещнат с истински учени!

Безплатен ден в Музейко

За да даде възможност на всеки да посети научния център това лято, екипът на Музейко обявява първия ден със свободен вход от своето откриване насам. В безплатния ден са добре дошли деца от всички възрасти и техните Всички, решили да посетият единствения Планетариум в София, който се намира в Музейко ще трябва да закупят билет в деня на посещението на стойност 2 лева - за да посетят космическите научни програми, водени от нашите астрономи.

Достъпът с детски колички през безплатният ден ще бъде ограничен за максимално удобство на всички посетители. През всички останали дни до 30 август обаче, в научния център влизането с детски колички ще бъде разрешено.

Безплатен ден в Музейко

Освен в безплатния си ден, Музейко посреща децата през летните месеци и с УМНА ВАКАНЦИЯ – програма, в която през юли и август децата и техните родители могат да избират между целодневни занимания на български език, полудневни на английски език и целодневни на двата езика. Заниманията през ваканцията включват приказки, творчески ателиета, научни работилници и игри на открито, посветени на различна тема всеки ден от седмицата.

През юли предстоят и още два ДНИ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ, посветени на децата на възраст от 0 до 5 години. На 14 и 30 юли екипът на Музейко ще организира срещи между родителите и инициативи със специалисти по рано детско развитие, ателиета за изкуства, музика, развитие на въображението и моториката.

Във всеки работен за Музейко ден от годината след 16.30 часа има и HAPPY HOUR, в който цените на билетите са намалени.  

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Музейко