Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.93 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Агях лишава Шениз от парите и облагите на Карачай. След като Шениз е вън от имението, то си има нова самопровъзгласила се господарка - Джерен. Вижте какво ще се случи в епизод 93 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 13 май 2021 по bTV.

Дамла и Джерен

Дамла и Джерен

© Канал Д

В епизод 92 на турския сериал „Безмилостен град“ Агях разкрива, че Шениз е тровила Недим години наред и я изхвърля собственоръчно от именито... Дамла не иска да повярва на това, което чува за майка си, и се изправя срещу баща си, като последва майка си.

След като няма къде да отиде Шениз звъни на Дженк, но той не й вдига, защото си е забравил телефона в колата, а след това се обажда на Дамла, която я пита къде е, защото от сутринта я търси и казва, че ще я чака в кафето срещу техния хотел.

Агях подготвя документите за развод с Шениз, като казва, че тя не трябва да получи нищо от богатството на Карачай.

Дамла се среща с Шениз, и казва, че не може да повярва, че баща й може да стигне до тук, а Дживан сваля палтото си и го намята на раменете на Шениз, защото тя трепери от студ... (Шениз си спомня, това палто, което преди време тя самата стъпка) Шениз благодари на Дживан за жеста.

Дамла моли майка й да и разкаже какво какво става, защото тя не разбира... Шениз и разказва своята истина, че всичко е заради Недим, който иска да им вземе богатството и да ги изхвърли от имението...

Шениз съветва Дамла да не си разваля отношенията с бащата си, защото по този начин Недим ще спечели. Дамла и казва, че след като баща й е избрал Недим, тя избира нея, но Шениз не и позволява да остане.
- Той ти е баща, там е твоя дом, а не на Недим!

Дамла настанява майка си в хотел и оставя парите, които има и си тръгва.

Агях казва на Дженк, че каквото и да прави, той е негов син..., а за това което се е случило е виновен само той, Дженк иска да му възрази, но Агях му казва, че е така...

Агях му казва още, че постъпката му от детството му не е непростима, но факта, че е крил всичко от него е все едно, че му е забил нож в гърба, но днес е изгонил човека, който е въртял игричките зад гърба му, вън от това имение, а той щом е тук, значи го е помилвала, сега той има възможност де направи така, че да се забрави всичко, което е станало в миналото.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Оя и Недим

Оя и Недим

© Канал Д

Недим разговоря с Оя и споделя, че чичо му е най-невинният в тази история и когато той го е попитал, дали има още нещо, което той трябва да знае, той не е посмял да му признае за предателството на Шениз и неговия баща, защото чичо му е много, много скъп и не иска да му причини тази болка, и е решил да не му я казва никога. Затова я моли да изтрие направения преди това запис, за да не го чуе никой.

На излизане Недим казва на Оя, че е взел решение и ако го изпълни, няма да има повече нужда да идва в кабинета й.

Шениз се среща с Шахин - човек от миналото, който заради нея, Агях вкара в затвора... и му казва, че иска да направи нещо за нея, но той иска първо да си получи парите...

Всичко по темата вижте в potv.bg
Дамла

Дамла

© Канал Д
Джерен казва на сестра си, че сега когато я няма Шениз, тя е господарката на имението... А и след като всички тайни са разкрити, тя може да остави Дженк и фалшивия си с него брак, и да се разкара от имението...
Дамла се връща в имението, но все още не може да прости на баща си...

Шениз тръгва към банката, за да изтегли пари, за да даде на Шахин, а в същото време Агях нарежда Шениз да не се допуска да влезе в компанията, ако трябва да я изгонят насила!

Нериман съветва отново Джерен, да не се отпуска, сега, когато Шениз я няма, а да гледа съпруга си и да бъде идеалната съпруга!

Джерен отива при Агях и му казва, тъй като Шениз я няма, тя е решила да се заеме с менюто, а Агях и казва, че това не е нейна работа и веднага да напусне кабинета му. На излизане Джерен се сблъсква със сестра си и иска да чуе, какво Агях ще си говори с Джемре, но Дамла и попречи.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Джерен показва на Нуртен, че след като Шениз я няма, тя командва и трябва да я слуша и чупи една от антиките на Шениз..., но пак се натъква на Дамла, която я пита за каква се мисли, че майка й много скоро ще се върне..., Джерен и казва да не се надява, а Дамла и отвръща, че май не познава Шениз Карачай.

Агях казва на Джемре, че иска да и каже нещо, но то трябва да си остане между тях двамата. Когато Джемре излиза от кабинета, Дженк я пита какво са говорили с баща му и защо е пребледняла..., тя му казва, че всичко е наред, но има много спешна работа и излиза.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Шениз

Шениз

© Канал Д
Шениз се опитва да изтегли пари от банката, но нейната сметка е празна. Шениз се опитва да влезе й в компанията, но и там не я пускат, а на входа се среща с Недим, който и казва да се държи на по-далече от всичко и всички...
- Не, Недим, аз ще изляза победител от тази игра! И много скоро ще те изхвърля от компанията, имението и живота на всички...
- Значи, ти все още се надяваш?
- Не, Недим, аз искам и получавам! Ти не ме познаваш...
- Никой не те познава по-добре от мен, лельо, колко си подла и заради теб бях като умрял, години наред ме тровеше, само защото аз бях видял твоето истинско лице... Когато виждам чичо ми, съвестта започва да ме мъчи, защото си спомням онзи момент - ти и баща ми... И всеки път искам да кажа на чичо... Но ако още един път те видя около нас, кълна се няма да бъда така спокоен, и няма да те пожаля, и всичко ще разкажа! А сега се махай!

Недим казва на охраната да покажат на Шениз изхода!

Излизайки от компанията, Шениз се заканва на Недим, че ще го победи: - Ти или АЗ!

Джерен прослушва отново записа с признанието на Недим и си казва, че докато притежава този запис, никой няма да посмее да я изхвърли от тази къща!

Дженк отива при баща си и го пита, какво са говори ли с Джемре, но той мълчи, а Дженк го пита:

Ти отново ли ще вземеш от мен и ще го дадеш на Недим?
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Джемре

Джемре

© Канал Д
Все още не знаем, за какво са си говорили Джемре и Агях, но тя изглежда доста притеснена...


Епизод 93 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 13 май 2021 по bTV.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
“Безмилостен град”, еп.94 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.94 (bTV) - какво ще се случи...

След разговора с Агях Джемре решава да остане с Дженк, а Недим казва на Джерен, че ще се разведе с нея... Вижте какво ще се случи...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.119 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.118 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.117 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.116 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.115 (bTV) - какво ще се случи...