Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.84 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Шениз решава, че няма друг начин и трябва да отрови Недим. Вижте какво ще се случи в епизод 84 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 30 април 2021 по bTV.

Недим, Шениз в ръце с кутийката, в която е отровата

Недим, Шениз в ръце с кутийката, в която е отровата

В епизод 83 на турския сериал „Безмилостен град“ Шениз разбира от Оя, че Недим си спомня всички за нощта на инцидента, но се страхува и крие..

Шениз решава да отрови Недим

С треперещи ръце и сълзи на очите Шениз вади от сейфа, кутийката, в която държи отрова и си говори сама, че още от самото начало е знаела, че някой ден ще и се наложи да го направи, а сега е принудена и дори и да не иска, няма друг изход от тази ситуация!

Джерен споделя на баба си, че не вярва на червенокосата вещица, защото може да има други планове и отново може да ги изиграе! В същото време идва Шениз и им казва, че има малка промяна в плана - съблазняването на Недим се отлага..., а Джерен и отвръща, че ако не го направи, тази вечер, когато Недим е пиян – планът ще се провали! Шениз вади шишенцето с отровата, като казва, че е успокоително, което ще замае главата на Недим и утре, няма да е на себе си и тя лесно ще го съблазни! Джерен я пита, какво ще стане ако тя откаже, да му сипе успокоително?! Шениз и отвръща, че ще сгреши, че сутринта Недим ще бъде трезвен и на нея ще и бъде трудно..., а това, което й дава само ще го замае, няма да може да мисли и защищава... Джерен се съгласява, но при условие Шениз, да опита успокоителното... Шениз се оправдава, че ако пие от него, утре сутринта, няма да има кой да организира нещата? Джерен я пита откъде да знае, че това не е отрова, и как да повярва на жената, която уби собствения си внук?! Шениз пие от шишенцето...

Нериман казва на Джерен, че сама се е уверила, че не е отрова и да направят, това което е казала Шениз.

В същото време Шениз бърза към банята, плюе течността, която пийна от шишенцето и си промива устата!

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Джемре

Джемре

© Канал Д
Джемре иска час по-скоро да се разведе с Дженк

Сахер иска да разбере нещо повече, за взаимоотношенията между Недим и Джерен от Джемре..., но Джемре я пита откъде е сигурна, че между Недим и сестра й има чувства, а не просто, че Недим и дава малко време, да се възстанови! Сахер и казва, че не е за това, а и Недим не е светец, че Джерен е започнала да го харесва... Джемре казва на майка си, че има главоболие и ще си ляга, но излизайки от вънка, тя пише съобщение на Дженк...

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Дженк казва на Недим: - Жалко... Ако има нещо
по-силно за теб от любовта... И много
жалко, че това наричаш любов към Джемре...

Дженк казва на Недим: - Жалко... Ако има нещо по-силно за теб от любовта... И много жалко, че това наричаш любов към Джемре...

© Канал Д
За Недим има нещо по-важно от любовта на Джемре

Вечерта, която Агях организира, за да се стопи ледът между Дженк и Недим, се превърна във вечер на уреждане на сметки между двамата младежи.

Дженк е огорчен, че баща му ще подари компанията на Недим, която той години е управлявал и градил с толкова труд, а неговият брат още докато е бил жив само се е забавлявал и е оставил всички фирмени дела на него...

Като бил малък, бащата на Недим му подхвърлял старите играчки на сина си като на куче...

Недим изпада в ярост от тези думи и му казва, че не е истина, че той е споделял играчките си с него, че е искал да сподели и детството си, но не се е получило, защото... детството му излетяло през прозореца, а той продължил да живее своето детство! Дженк му отвръща, че той също е преживял това, което и той... Хората в заведението са притеснени от караницата между двамата... Агях ги прекъсва и им казва, да седнат и да спрат веднага!

Агях казва на персонала да затворят заведението, а той ще плати загубите им. След което казва на Недим и Дженк, че сега може спокойно да продължат, да се обиждат, но двамата млъкват...

Агях се опитва да ги сдобри и им казва, че ще излезе, а те да хвърлят на масата, всичко, което са насъбрали, дали ще се бият или обиждат, да правят каквото искат, но иска от тях да излязат от тази кръчма, като двама братя, а той ще ги чака отвънка!

Останали сами, Дженк пита Недим, дали няма да говори, а той му отвръща, дали ще може да понесе думите му?

Недим казва на Дженк, че и като дете е бил същият – син на майка си! Амбициозен и завистлив! Дженк му казва, че това е приказката на вечерта, а сега ще отиде да извика баща си, за да може, той да му каже всичко.... Недим му отвръща, че дори баща си ревнува от него!

- Започна от баща ми... продължавай принце, за какво още ти завиждам? - подканя го Дженк и долива чашите с алкохол.
- За всичко, което имам... Например за жена ти, защото и тя е моя, разбрах, знам всичко за вашия брак! Научих, че Джемре не обича теб, а мен!

В същото време Дженк получава съобщение от Джемре: „Чакам те! Трябва да приключим с това! Не издържам повече!“

Недим му казва, че той го е гледал в очите, когато му е казал, че с Джемре се обичат... и той му повярвал...

Дженк пита Недим, след като е разбрал всичко, защо още е тук при него, а не при нея?! Защо не е използвал, това което е научил?

- Джемре те обича, тичай към нея! Ако аз знаех, че тя ме обича, аз щях да летя..., но ти си още тука, защо...
- Защото... има нещо по-силно от любовта... Дженк!
- Жалко...
- За теб ли? - пита го Недим.
- Жалко... Ако има нещо по-силно за теб от любовта... И много жалко, че това наричаш любов към Джемре... - казва Дженк на Недим и си тръгва.
Агях разбира, че записа от камерата, която намери е спасен и утре сутринта, може да го прегледа!
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Недим

Недим

© Канал Д
Джерен казва на баба си, че нещо я притеснява това успокоително на Шениз, независимо, че тя го е опитала...

Шениз следва плана си и отива и казва на Сахер, че дъщеря й устройва шоу за Недим, след което Сахер прибира Джерен в пристройката и казва, че тази нощ ще прекара при нея, но утре ще поговори и с нея и с Недим, за да приключат, за да не се излагат повече!

Шениз пише съобщение на Джерен, че Недим се прибира, а баба й ще разсее майка й, за да не я забележи, когато излезе.

Шениз пита Джерен, дали някой я е видял, че Агях и майка й ще си мислят, че е в пристройката..., а утре сутрин, ще я заварят в леглото с Недим. Джерен пита Шениз, защо е толкова напрегната, а тя и отвръща, защото топката е при нея и я пита къде е шишенцето? Джерен го вади от джоба си, а Шениз и казва, да не забравя, че трябва да му го даде не тази нощ, а на сутринта!

Прибирайки се към стаята си, в ушите на Недим кънтят думите на Дженк: „ Жалко... Ако има нещо по-силно за теб от любовта... И много жалко, че това наричаш любов!“ Джемре се опитва да му помогне, но той и казва, че не иска помощ от нея!

Агях споделя с Шениз, че проблемът между Дженк и Недим е много голям и не става въпрос, за фирмата или момичето, а една дълбока пропаст, която започва още от детството... И сега не знае какво да прави, защото нещата не може така да продължават?!


  • Джерен съблича Недим, а тоя пита, какво прави, а тя му отвръща, че ще си легнат, заспят и утре всичко ще е наред!


Епизод 84 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 30 април 2021 по bTV.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
 Джерен и Недим

Джерен и Недим

© Канал Д
  • Сигурно се питате, дали Джерен даде на Недим отровата? Да! даде му чаша с вода, но дали е била с отрова, ще разберем в следващата серия!
Този текст е копиран от pоTV.bg
“Безмилостен град”, еп.85 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.85 (bTV) - какво ще се случи...

Агях разбира, че Дженк и Джемре са се оженили заради Недим, и бракът им е фалшив! Вижте какво ще се случи в епизод 85 на турския...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.95 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.94 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.93 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.92 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.91 (bTV) - какво ще се случи...