Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.73 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Недим съобщава, че почва работа във фирмата. Шениз и Сахер правят изненада за двете млади семейни двойки. Вижте какво ще се случи в еп. 73 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 15 април 2021 по bTV.

- Аз милост не искам, чичо! Дженк е прав, аз нямам образование... по причини, които твоят син знае много добре!

- Аз милост не искам, чичо! Дженк е прав, аз нямам образование... по причини, които твоят син знае много добре!

© Канал Д

В епизод 72 на турския сериал „Безмилостен град“ Шениз казва Агях да остави Джерен и семейните въпроси на нея. Агях разказва на Недим за парите и споразумението, което е искал да подпише с Джерен... Недим му казва, че той не иска да се избави от жена си. Агях не може да повярва, че племенникът му е съгласен да продължава да е заедно с жената, която е продала за пари него и нероденото си дете... Джерен казва на Шениз, че знае, че е използвала майка й, за да си спаси парите, но много трябва да внимава, защото тази, която поднася изненадите е тя.

Дамала отдадена на манията си по социалните мрежи и доволна от видеото, което днес показа в нета от шопинга си с братовчед си, разбира, че е станал много голям гаф, защото навсякъде медиите пишат, че Недим Карачай е бил на романтичен шопинг със съпругата си!

Семейство Карачай, вечеря без да подозира, какво се е случило... Шениз казва на Нуртен да повика Дамла, но тя притеснена слиза в гостната и иска да им каже какво се е случило..., но е прекъсната от Недим, който казва, че утре започва работа във фирмата...., всички са много учудени, дори чичо му... Агях го пита, как така му е хрумнало? Недим, усмихвайки се, пита чичо си, дали е проблем да ходи в компанията? Дженк иска да му обясни, че баща му е имал предвид, че да ходи във фирмата е едно, но да започне работа там е съвсем друго нещо, а Недим му отговоря, че след като той иска, това означава, че още утре почва работа! Шениз се обръща към дъщеря си и я пита, какво е искала да каже ..., но Дамла след това, което стана, решава да не разказва за гафа...

Недим пита чичо си, дали е проблем да ходи във фирмата, а Агях му казва, че фирмата си е там и когато поиска, може да отиде! Дженк, казва, че фирмата е негова, а Недим му отговоря, че и той така мисли, а Агях наблюдавайки какво се случва между двамата, казва на сина си, че и той ще трябва да дойде в офиса.
Недим, Дженк и Агях

Недим, Дженк и Агях

© Канал Д

Шениз решава да използва Сахер, като я привлече на своя страна.... и решава да се сприятели с нея.... Сахер е много щастлива, че Шениз и подава ръка, че най-накрая я е приела и ще бъдат на една страна...

Джемре разпитва Дживан за връзката си с Дамла, а той мислейки, че тя ще му се кара е много изненадан, когато тя му казва, че не, а напротив е много щастлива да види брат си влюбен...

В същото това време Дамла, гледайки заглавията в нета за влюбените Недим и Джемре е много притеснена, че е дошъл краят й, както на виртуалния, така и на реалния живот!

Всъщност както ще видим Шениз стои зад новината за Недим и Джемре в нета и виждайки, как Дамала се притеснява за видеото, се обажда на редакторката на медията, която е написала новината, за да я пита дали видеото на дъщеря ѝ е станало популярно, и да не се притеснява, че за тях тази малка грешка е без значение, защото няма лоша реклама и да я разпространят навсякъде!

Във фирмата Недим и Дженк спорят пред Агях. Недим иска собствен кабинет. Дженк го пита каква длъжност иска или... директорския пост?

Недим му отговаря, че фирмата е негова, и че може да вземе поста дори на...., но Агях ги моли да престанат. Дженк продължава, като му обяснява, че нищо не е така просто, фирмата може да е негова, но ето той 4 години е учил в Америка...., а той какво ще прави в новия си кабинет, ще учи таблицата за умножение.... Агях застава пред Дженк, за да спре.

- Аз милост не искам, чичо! Дженк е прав, аз нямам образование... по причини, които твоят син знае много добре!
- Какви причини? - недоумява Агях.
- Какво мислиш, чичо? - пита Недим
- Всички кабинети в тази фирма са твои, ако искаш аз ще ти дам моя, но нищо повече, синко... казва Агях и се опитва да го потупа Недим по рамото.
- Твоят син е зад теб, аз не съм ти син! - казва Недим и напуска фирмата.

Секретарката на Агях се обажда на Шениз и казва, че току-що Недим е излязъл и е изглеждал зле, защото явно вътре е станало нещо, а Шениз е много доволна от случващото се!

Дженк се извинява пред баща си, че не е могъл, да се въздържи и е бил рязък с Дженк, но ще му се извини! Агях му казва, че тези съвети на Недим ги дават малката и старата вещица, че те са го манипулирали, но Дженк му казва, че Недим няма нужда да бъде подучван, защото още от дете, първо чичо му, а след това той, достатъчно са го надъхвали, че той е пораснал с фразата: „Всичко е твое!“, а ѝ той също е пораснал, че всичко е на Недим!

Джерен

Джерен

© Канал Д

Както разбираме Шениз иска, час по-скоро да се отърве от Джемре, затова изпраща журналисти, който причакват Дженк, пред фирмата и го попитат какво мисли, за видеото на жена му с братовчед му?

Дамла се чувства много виновна, защото нещата са излезли извън контрол... Джерен иска от сестра си, да ѝ се извини, защото е засегнала честа й... Останали насаме Нериман казва на внучка си, да не се нервира, защото по този начин, сестра й, дори ѝ е направила услуга, защото всички ще забравят за нейната случка с парите...

Вечерта Дженк и Недим се срещат, а Дженк му казва, че днес той е малко попрекалил, а ѝ той също, след като е допуснал жена му, да му закопчае ризата, при положение, че му е казал, че е безразличен към нея... и двамата са сгрешили..., и сега са начисто, а тъй като Недим мълчи, Дженк си тръгва...

На сутринта Дженк и Джемре са изненадани от Сахер и Шениз, който им организират позакъснял меден месец. Дженк разбира, че майка му е намислила нещо...

Джерен виждайки през прозореца, как сестра ѝ и Дженк тръгват, казва на Нуртен да събере багажа, а Недим я пита, къде заминава, а тя му казва, че ще заминат задно...

Дживан и Дамла си уговорят среща на брега.

Шениз подменя витамините на Джерен, като се надява с това пътуване, да се отърве и от сестрите и бебето, но дали планът ѝ ще проработи?


Епизод 73 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 15 април 2021 по bTV.
 "Безмилостен град", еп.74 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.74 (bTV) - какво ще се случи...

Агях е принуден да покаже видеото на Сахер, където Джерен признава, че е влюбена в Дженк. Вижте какво ще се случи в еп. 74 на турския...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...