Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.72 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Агях разказва на Недим за чека и споразумението, което е искал да подпише с Джерен... Вижте какво ще се случи в еп. 72 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 14 април 2021 по bTV.

Агях и Шениз

Агях и Шениз

© Канал Д

В епизод 71 на турския сериал „Безмилостен град“ Шениз използва Сехер срещу Джерен - разказва й, че Агях иска да купи бебето на дъщеря й, и Сахер разваля сделката между двамата, като къса споразумението, което Джарен подписа. Дали Сахер ще разкаже на Недим, че Агях е предложил пари на Джерен, за да си отиде и купи бебето им? Как ще реагира Недим, когато разбере за сделката? Какво ще направи Дженк, когато вижда какво се случва между Недим и Джемре пред очите му? Отговорите на тези въпроси ще разбере в редовете по-долу.

Агях пита Шениз, защо е разказала на Сахер, че е искал да даде пари на дъщеря й, за да се махне от живота им?

Шениз му казва, че той не и е оставил друга възможност, защото със сигурност е нямало да я послуша! Как е можел да даде на Джерен не само празен чек, а и пари от собствената си сметка, а дали си е представял след това, какво е можело да се случи с тях? Агях и отговоря, че не имал друг избор и няма значение, че е щял да загуби пари, но спокойствието на семейството му е по важно, а иначе той се срамува от постъпката си, как е можел да предложи пари на една майка за нейното неродено дете?! Но Джерен мисли само за пари, бебето и Недим не я интересуват, а той се измъчва от угризения на съвестта. Шениз му казва да остави Джерен и семейните въпроси на нея.

Джерен моли майка си, да не казва нищо на Недим!

Джерен казва на баба си, че е била много близко до парите на Карачай, но майка ѝ се съюзила с червенокосата вещица и си е намесила и всичко е изгубила за един миг.

Сахер се обажда не Шениз и я моли историята с парите, да си остане между тях, не трябва Недим да разбира, а Шениз се съгласява с нея. Но да не забравяме, че това е все пак е Шениз и нейните обещания нищо не значат, защото тя следва своя план и казва на Агях, че той трябва да разкаже всичко на Недим, преди да го е направила Джерен, за да не го настрои срещу него!

Дженк е пред магазина където сестра му е организирала шопинга за Недим, но вижда видеото с Недим и Джемре, което Дамла предава директно и разбира, че всички вече са го видели...

А вътре в магазина Дамала се забавлява, като мери обувки и кара Дживан да и помогне..., а Джемре и Недим ги наблюдават и казват, че между тях се случва нещо... Джемре казва, че е красиво, но трудно..., а Недим и отвръща, че е виждал по-трудни..., а Джемре му отвръща, че е прав, но са се оказали лъжа...

Излизайки от магазина Джемре вижда Дженк... и моментално се качва в колата му. Обяснява му, че не е могла да поговори нито със сестра му, нито с брат си, защото не е имала възможност, а Дженк и казва, че знае, че е била заета да помага на Недим, а тя го пита откъде знае, а той и отговаря, че освен той още два милиона знаят! Джемре му казва, да ѝ се обади и да ѝ каже да го изтрие...

Шениз разказва на Дженк, как е спасила пари им с помощта на Сахер..., а той и отговоря, че е било по-добре да и ги е дала, защото Джерен това иска и няма да се откаже, докато не ги получи, а и знае неща, който ще им навредят, но Шениз казва, че всичко е свършено с нея и Джерен е нейна грижа, и ще я накаже!

- Аз не се нуждая от защита!

- Аз не се нуждая от защита!

© Канал Д
Агях разказва на Недим за парите и споразумението, което е искал да подпише с Джерен...

Недим му казва, че той не иска да се избави от жена си. Агях не може да повярва, че племенникът му е съгласен да продължава да е заедно с жената, която е продала за пари него и нероденото си дете...

Агях не може да се съгласи с решение на Недим и не може да повярва, след като и той знае всички издевателства на Джерен върху него и му казва, че ще продължава да го защитава с всички средства от нея.

- Аз не се нуждая от защита! - казва Недим на чичо си...
Джерен и Шениз

Джерен и Шениз

© Канал Д
Джерен казва на Шениз, че знае, че е използвала майка й, за да си спаси парите, но много трябва да внимава, защото тази, която поднася изненадите е тя.

Джерен казва на Шениз, че знае, че бракът между сина ѝ и сестра ѝ е фиктивен и още сега ще го каже пред всички, но Шениз и отговоря, че никой няма да ѝ повярва, че трябва да намери доказателства, а пък тя ще и даде каквото поиска, когато ѝ ги представи.... Джерен я пита, как да ѝ повярва, а тя и отговаря, защото, час по-скоро иска да се отърве от сестра й!


Епизод 72 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 14 април 2021 по bTV.
 "Безмилостен град", еп.73 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.73 (bTV) - какво ще се случи...

Недим съобщава, че почва работа във фирмата. Шениз и Сахер правят изненада за двете млади семейни двойки. Вижте какво ще се случи в еп. 73 на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...