Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.71 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Шениз използва Сехер срещу Джерен като разкрива плана на мъжа си пред нея, че Агях иска да купи бебето на дъщеря й, а Сахер разваля сделката между двамата, като къса споразумението, което Джарен подписа. Вижте какво ще се случи в еп. 71 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 13 април 2021 по bTV.

Джерен казва на Агях, че това не е цялата сума пари, която е поискала.

Джерен казва на Агях, че това не е цялата сума пари, която е поискала.

© Канал Д

В епизод 70 на турския сериал „Безмилостен град“ Джемре си мисли, че Недим не изпитва нищо към нея, след като подслуша разговора между нето и Дженк. Недим хваща леля си на гроба на баща си.

След като Дженк проследи Недим, разбра, че той е тръгнал към гроба на баща си и решава да се върне, но забелязва автомобила на майка си и е изненадан, когато открива майка си на гроба на бащата на Недим. Шениз моли сина си, за това посещение да не разбира баща му, защото, той бил чувствителен на тема за брат си и ще се разстрой, но Дженк и отговоря, че тя също е чувствителна на темата за бащата на Недим...

След като Дженк и Шениз си тръгват, Недим споделя на гроба на баща си, че той, не заслужава да лежи до майка му, и че той никога няма да му прости... Толкова години е бил прикован към инвалидната количка и е бил мачкан..., но причината да не разобличи вещицата, не е той..., а мълчи си заради чичо му!

На сутринта Шениз се успокоява пред огледалото, като си казва, че Недим се опитва само да я заплаши и не си спомня нищо, но тя няма да допусне той да усети, че тя се страхува, но трябва да се отърве от Недим и дявола до него, един път вече го е правила, ще го направи и втори път.

Междувременно информацията за сумата, която Джерен иска от Агях, стига до ушите на Шениз, която не може да повярва, че съпругът ѝ ще и даде тези пари...

Сутринта Дамла отива при Недим и му казва, че целият ден ще прекара с него и ще го научи на много неща, но шеговито му подхвърля, че само ако не я гони от имението.

В същото време Сахер навиква сина си Дживан, защото чула от охраната, че се е сдърпал с батко си Дженк и го пита какво е направил отново, за да ги разтървава Джемре? Той ѝ отговоря, че са спорили – нищо сериозно!

В същото време идва Шениз и ѝ казва, че двете трябва да си поговорят и казва, че Агях е решил да купи от Джерен нероденото ѝ бебе....

Излизайки Дамла и Недим се срещата с Дженк и Джемре, а Дженк ги пита дали излизат, а Дамла казва, че Недим ѝ се е извинил и може да изгони всички тях, но ще продължи да се грижи за нея под покрива на този дом. Брат ѝ казва, да не се бави, защото иска да приказва с нея. Дамла му казва, че цял ден е заета с братовчед си, ще му обновява гардероба и ще бъдат цял ден на див шопинг.

На излизане Дамла разбира, че Недим е наел Дживан за негов шофьор, но това няма да се хареса на Дженк, който заповядва на Джемре да се качи при тях и да следи за сестра му.

След като чу от Шениз, какво иска да направи Агях, Сахер моли Дженк да я закара при него.

В същото това врме Агях показва парите на Джерен, но преди да ги получи, тя трябва да подпише, че ще се разведе, замине за Америка и остави бебето на неговия баща... Джерен първоначално се дърпа, но след това се съгласява.

Дженк, който кара Сахер при баща си, я моли да му обясни какво се случва, а тя му отговаря, че не тя, а баща му трябва да обясни... Дженк и Сахар са в адвокатската кантора, където са Агях и Джерен, но не ги пускат, Дженк е изненадан, когато разбира, че Джерен е при баща му.

Сахер влиза при Агях и Джерен, тъкмо след като тя подписа споразумението, което Сахер взима от ръцете на Агях, а дъщеря ѝ казва, че е късно, защото тя вече е подписала и се е съгласила да вземе парите! Бясна на дъщеря си, Сахер къса споразумението, а Джерен и казва, че тези пари са щели да оправят живота им, но Сахер и заповяда да излезе навън..., и се обръща към Агях и го пита как не се срамува и излиза.

Джерен заплашва Дженк, че е на косъм да разкаже за тяхната малка тайна, защото тези пари ѝ се полагали!
Текст от potv.bg
Джемре и Недим в магазина

Джемре и Недим в магазина

© Канал Д

В магазина Дамла е във вихъра си и се забавлява като организира интересен шипинг за братовчед си, а и в същото време го снима за блога си. На ръба на силите, Недим иска да се откаже да продължи да мери дрехи, но Дамла моли Джемре да му помогне, като му оправи копчетата на ризата, които той е закопчал неправилно....

Джемре се колебае, но Дамла не я оставя намира, докато не стана да помогне на Недим..., а след това и двамата са объркани от близостта и чувствата, които вибрираха помежду им.

Дженк звъни на Джемре, но тя си е забравила телефона вкъщи и вдига баба й, а той я пита, дали има вероятност сестра ѝ да е разбрала за техният фиктивен брак, но разбирайки, че не е Джемре затваря притеснен, че въпросът му беше чут от най-неподходящия човек, който можеше да го чуе... След това пита сестра си, къде са?

Джерен пита майка си дали няма да ѝ се накара, да ѝ каже нещо, а не да мълчи, а Сахер и казва, че няма какво да каже на майка, която е решила да продаде детето си...

  • Дали Сахер ще разкаже на Недим, че Агях е предложил пари на Джерен, за да си отиде и купи бебето им?
  • Как ще реагира Недим, когато разбере за сделката?
  • Какво ще направи Дженк, когато вижда какво се случва между Недим и Джемре пред очите му?


Епизод 71 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 13 април 2021 по bTV.
Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп.72 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.72 (bTV) - какво ще се случи...

Агях разказва на Недим за чека и споразумението, което е искал да подпише с Джерен... Вижте какво ще се случи в еп. 72 на турския сериал...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...