Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.67 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Въпросът на Недим, кога Дженк и Джемре ще се изнесат от имението, ще бъде последната капка за Дженк. Вижте какво ще се случи в еп. 67 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 7 април 2021 по bTV.

Недим и Джерен

Недим и Джерен

© Канал Д

В епизод 66 на турския сериал „Безмилостен град“ Недим връща Джерен в къщата и каза на чичо си, че къщата е негова и може да води, който си иска. Джемре не може да повярва, какво прави Недим.

- Уродливо, противно..., нещастно същество, какво от това забрави? Какво от това прости? Наистина ли искаш това?
- Това, което искам е горе, Джемре... Джерен ме очаква!

Какво я очаква Джерен, когато остане насаме с Недим? Какво ще поиска той от нея и тя от него?
- Да къщата, богатството е твое... Не ме питай откъде, но аз знам, как са заграбили всичко, което е притежавал баща ти... Ти добре направи, като ме извика, аз ще съм ти само от полза, защото знам всичко! Ако ние се споразумеем, аз всичко ще разкажа на г-н Агях, какво ти е причинила онази червенокоса вещица... предлага Джерен на Недим, който започва да се смее с глас.

И продължава, че смята, че нищо смешно не е казала, че дори и да не знае, защо е подменил теста за бащинство, тя е направила, каквото ѝ е казал и сега е при него.

- Ти ме помоли, да мълча, аз мълчах! Ти ме помоли, да дойда - аз съм тук! Дори не знам, какво смяташ да правиш с мен, но аз искам да се споразумея с теб, за да подсигуря живота си след раждането!

Джерен подава ръка на Недим и го пита, дали е съгласен на сделка? Недим я гледа и се усмихва, и казва:

- Сделка няма! От този момент, няма да има никакви споразумения, а ще става каквото аз кажа!

Сахер се кара на Джемре, защото не е поздравила сестра си и иска от нея да се сдобри с Джерен, но Джемре ѝ казва, че няма да се помири, защото не може да забрави какво е направила.

Агях

Агях

© Канал Д
Дженк намира баща си, и му казва, че след като къщата е на Недим, и той вече е добре, най добре да напуснат къщата.
- Къде е нашата гордост, достойнство татко, стъпкано под краката на Недим?! Какво още чакаме? Да ни изгони на улицата...

- Когато стане време и това ще направим, независимо, че засегна моята гордост, но дори да ме стъпче, аз няма да го оставя на това чудовище, на така наречената му жена, никъде няма да мръдна. Той е още дете, едно голямо седемгодишно дете... (с последните думи звучат и тези на лекарката на Недим, която им го каза!)
Сутринта Недим и Джерен излизат хванати за ръка от вкъщи, а Джемре ги вижда през прозореца... Агях също става свидетел на тази „любов“.
Нериман и Агях

Нериман и Агях

© Канал Д

Нериман продължава да упреква снаха си, която подрежда масата за закуска, а свекърва ѝ и казва, да не си прави труда, защото нейното място е на другата трапеза, и е много благодарна, че Джерен не се е метнала на нея такава мекушава и отстъпчива... Сахер и казва да остави дъщеря ѝ намира, а Нериман ѝ отговоря, че ако я е била оставила още да са си на село. Сахар я пита какво им е било на село – уважавали се, били са спокойни, но всичко се е променило след като са дошли в тази къща, нямало и ден без да се срамува, а и снощи за трапезата, за която постоянно и натяквала, ако не е била тяхното идване, щяла да се нахрани с камъните, които Шениз хвърляла по нея..... Разговорът им е чут от г-н Агях, който имаше намерение да покаже на Сахер, цялото видео на дъщеря ѝ Джерен, не само където тормози Недим, а и където въздиша по Дженк, но след чутото, съвестта не му позволи...

Агях не можа да разговоря със Сахер, но каза на Нериман да предаде на покварената си внучка си, че много да внимава, ако допусне и една малка грешка, ще срине мечтаната им къща върху главите им, защото Недим, може и да забрави, но той никога, какво е направила Джерен с него.

Имаме ли сделка?

Имаме ли сделка?

© Канал Д

Недим и Джерен закусват в заведение, където Недим не може да си поръча кафе при толкова голям избор и Джерен го пита, що за човек е, който притежава огромно богатство, но не може да си поръча едно кафе?! И му казва да не се сърди и издава, че тя също на село не е пила капучино, а е научила всички тези глезотиики, след като е дошла!

За първи път от сноши Дженк проговори на Джемре, като я попита, кога сестра ѝ и любимеца на баща ѝ ще ги изгонят от къщата, но са прекъснати от телефона на Дженк, който вижда, че го търси, непознат номер и когато вдига чува Недим, които ги кани с Джемре на кафе, за да поговорят.

Джерен споделя на Недим, какво да направи, за да си върне Джемре, и пак естествено в замяна на пари... и отново му подава ръка за сделка и Недим я приема, като ѝ казва, че е жалка, и че няма представа какво иска той!

Виждайки, че Дженк и Джемре пристигат, Недим заповяда на Джерен да седне до него, а тя виждайки сестра си и Дженк разбира всичко...

Недим им обяснява, че са решили с Джерен да дадат втори шанс на брака си, а Недим и Джерен толкова добре играят ролята на влюбена двойка, че на Джемре и призлява от близостта им..., а Дженк пита Недим, че нали не ги е извикал, да ги гледат как се опознават отново и тръгва да става, но въпросът на Недим, кога те двамата ще се изнесат от къщата, ще бъде последната капка за Дженк.

Излизайки от кафето, Джемре се опитва да защити Недим, но Дженк и казва, че му е омръзнало всичко да е свързано с Недим и трябва да сложи край на всичко, като оставя в недоумение Джемре пред заведението, а той потегля нанякъде с бясна скорост.

Недим също зарязва Джерен пред кафето, като и казва, че има пари и да си вземе такси.

Джерен разбира, че има нещо друго, което стой между Дженк и Недим, и това не е сестра й, което скоро ще разбере!
"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
"Безмилостен град", еп.68 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.68 (bTV) - какво ще се случи...

Агях дава празен чек на Джарен и казва, че и дава 24 часа, за да напише сумата, която иска и да напусне имението, и да остави...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...