Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 65 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Недим казва, че той е баща на бебето на Джерен. Вижте какво ще се случи в еп. 65 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 5 април 2021 по bTV.

"Безмилостен град", еп. 65

"Безмилостен град", еп. 65

В епизод 64 на турския сериал „Безмилостен град“ видяхме, как след като Дамла избяга, включи в своето приключение и Дживан, благодарение, на който всъщност беше открита от Джемре и Дженк. Агях решава да не се развежда с Шенид и ѝ връща пръстена... А Дженк така и не можа да отговори на Недим, защо като говори с него не го гледа в очите. А Недим взе решение, че Големият ден ще бъде утре!

Джемре е под голямо напрежение всяка една секунда, заради това, че и се налага да живее с Недим под един покрив.

Джемре чува Недим, че свири на пияно и си представя, че двамата заедно танцуват танго в романтична обстановка, но трясъкът, с който Недим затваря пианото я вади от унесеното състояние, той я вижда, а тя тича и се затваря в стаята си, но е видяна от Дженк.

Нуртен предава на Агях пакет изпратен от офиса, който е за Недим..

Текст от potv.bg
Недим с портфейла подарен му от чичо му

Недим с портфейла подарен му от чичо му

© Канал Д

Дженк и майка му са в дневната... Двамата седят без да си говорят, но си спомнят моменти от вчерашните разговори с Недим. (Дженк за въпроса, защо не го гледа в очите, а Шениз поздрава на Недим, че с чичо му са си възстановили брака, защото им предстой да преживеят още много неща заедно!)

Дженк казва на майка си, че си е върнала пръстена, и е получила желаното, а тя му отговоря, че той е само началото, Дженк и казва, че си и няма и напредстава какъв ѝ е новия план. Прекъснати са от Недим, който казва, че тъкмо е търсил Дженк, че вчера са си прекарали страхотно на Босфора, и го пита, дали е разказал на Шениз? Но идва Агях и казва на Недим, че го е търсил и му дава пакета...

Недим го отваря, а вътре намира портфейл, а Агях му обяснява, че в него има всичко лична карта, дебитни и кредитни карти...

Недим си спомня, че преди да замине Дженк да учи в Америка, Агях му също му подари портфейл, а Дженк искаше да му го даде, но Шениз се намеси и каза, че на него никога няма да му е нужен, затова да си го прибере..., същата случка си я спомня и Дженк, защото излиза.

Дженк преди да се качи на автомобила си, Недим го моли да го закара до болницата за преглед...

Дженк ще бъде много изненадан, къде го води Недим.
Текст от potv.bg
Недим и Джерен

Недим и Джерен

© Канал Д
В болницата Джемре и баба ѝ чакат, за да разберат пола на бебето, а Джемре се нервира, че бебето е наследник на Карачай, а никой не е дошъл.

Дженк докарва Недим, но Недим му казва, че иска да дойде с него в болницата, а след тях идват Сахер и Джемре, които се карата, за това, че Сахер е направила опит да събере Недим и Джерен, а Джемре и казва, че сестра ѝ не заслужава, че Недим няма да ѝ прости!

Дженк виждайки, че Недим тръгва към гинекологията, му казва, че е тръгнал в грешната посока, че неврологията е в другата, но той му прави знак да го следва!

Лекарката пита Джерен, дали се вълнува... и бащата явно закъснява... И в този момент се чука и влиза Недим, а след него Дженк..., а след минутка Джемре и Сахер...

- Кой е бащата на бебето? - пита лекарката
- Аз, с усмивка отговаря Недим и целува по челото Джерен, а след това и прошепва на ухо:
- Защото аз така искам!

И в този момент Джерен си спомн, какво и прошепна първия път когато едва не се побърка от притеснение, когато се изправи за първи път пред нея и тя не го позна, а след това попита, дали той ще бъде баща на бебто й. Недим и тогава и прошепна:

- Съвсем скоро ще разбереш!

Агях пристига в болницата и виждайки колата на сина си, се чуди какво прави в болницата?

- Във вашето семейство ще се появи мъничко момченце, съобщава лекарката.
Дженк поздравява Недим с новината... Джерен гледа невярваща, какво се случва в момента.
- Ти си го направил, това не е игра на Шениз, теста за бащинство е твое дело! - казва Джерен на Недим, след като остават сами.
- Защо го направи, след като знаеше всичко, а Недим.....

Джемре пита Дженк защо е тук, а той и казва да пита Недим, защото той го е накарал...

Сахер е щастлива, че Недим е дошъл.

Агях идва и пита Дженк защо е тук, а виждайки Джемре я пита, дали тя го е накарала, но Сахер ги прекъсва и радостна пита Агях, дали тя го е убедила, а той незнаещ за какво става дума, пита, кой е трябвало да убеди? Агях влиза при Джерен и Недим...

Текст от potv.bg
Шениз и Дженк

Шениз и Дженк

© Канал Д

Вечерта Шениз гледа през прозореца как Агях се разхожда в градината и казва на Дженк, че още не може да дойде на себе си, от това че Недим е отишъл в болницата. Шениз казва на сина си, че Недим си играе с тях, но поне първият удар е минал, а Дженк и отговаря, че той е първата жертва и скоро Недим ще приключи с него, а Шениз му казва, че първата жертва на Недим е Джерен... Тя не знае какво е намислил Недим да прави с бебето и Джерен, но поне ще настрой Агях срещу него, което е добре дошло за тях!

Агях се качва при Недим и му казва, че ще се разведе с Джерен след като се роди бебето и ще я държат настана от къщата, но май, май Недим този път не е съгласен с чичо си!

Лекарката пита Недим, защо го е направил, след като знае, че не може да вярва на жена си и дали е сигурен, че го прави само от жал към нея, а не, за да накаже Джемре? Тя го предупреждава, че гневът му ще му изиграе лоша шега, а мислите за отмъщение..., но Недим я прекъсва и моли да приключат за днес! Тя му казва, че ще му зададе последен въпрос, какво е намислил, а Недим ѝ отговаря, че ще види, когато осъществи плана си! След като Недим си тръгва, лекарката си записва на диктофона, че Недим разсъждава като малко дете и дори не го разбира, че е неопитен и много гневен... и ще направи много грешки.

В същото това време Джерен си събира дрехите, но Агях пристига и казва на Джерен, че той не забравя обидите и нейните постъпки, и да остави Недим намира, да не го търси и да стой далече от всички тях! Но са прекъснати от Сахер, която се опълчва срещу Агях и го пита, кой заплашва, че вчера си е замълчала за лошото му отношение, но днес е прекалил и няма право да застава между двама родители и съпрузи!

Шениз и Дженк са нащрек и чакат всяка минута, кога Недим ще си отмъсти, но поредната изненадата на Недим ще падне като бомба на семейната вечеря, на която Агях кани Сехер и Дживан, и ще шокира всички, но най-вече самия Агях!


"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп.66 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.66 (bTV) - какво ще се случи...

Недим връща Джерен в къщата. „Уродливо, противно..., нещастно същество, какво от това забрави?“ - ще го попита Джемре. Вижте какво ще се случи в еп. 66...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...