Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 60 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Недим се връща да живее в имението и най-лошият кошмар на Шениз започва да се сбъдва. Вижте какво ще се случи в еп. 60 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 29 март 2021 по bTV.

Агях и Недим

Агях и Недим

© Канал Д

В епизод 59 на турския сериал „Безмилостен град“ появяването на Недим разтърсва имението из основи по време на сватбеното празненство на Джек и Джемре. С появата на Недим, започва обратното броене за Дженк и Шениз.

Вечерта след сватбата, Джемре моли Дженк да излезе от стаята, за да си свали дрехите, а Дженк и казва, че Недим е успял да ги изненада и не с факта, че може да ходи, а че не е заминавал никъде..., а тя е знаела тайната на баща му..., и сега трябвало да е доволна, защото Недим, ходи, говори, съвсем друг човек е..., но Джемре мълчи и гледа земята, а Дженк продължава, че нали затова са се били оженили, защото тя е знаела, че Недим ще се оправи... и е поискала да остане в имението заради него, но Джемре продължава мълчи и гледа земята...

- Кога ще се съюзите да съсипете мен и мама? - продължава Дженк..., а Джемре го поглежда с молещ поглед... - Права си, искаш да е изненада! - допълва Дженк и излиза.

В същото това време Недим разговаря с лекарката си, а тя го пита какво е почиствал когато се е появил в къщата, а той и отговоря, че се пита, те какво са почуствали, когато са го видели: усещал големия страх на Дженк, който като малък не искал да си играе с него, но той много обичал, а тази вечер бил изключително доволен, че си поиграл с него; усещал страха в очите на Шениз, като дете той я гледал със страх в очите, но тази вечер ролите са разменили; не е разбрал, как се е почуствала Джемре тази вечер... и откакто му казала, че го съжалява като другите, не знаел какво чувства тя! Лекарката го пита, какво мисли да прави утре..., а Недим става и казва, че е време да се върне!

Дошло е време за разплата!
Текст от potv.bg
Дженк и Джемре

Дженк и Джемре

© Канал Д
Сутринта във видимо добро настроение Дженк пита майка си, дали са готови... А тя му отговоря, че човек никога не е подготвен за края си?

В автомобила, с който пътуват към имението, лекарката пита Недим, какво ще прави, а той и отговаря, че иска да си платят!

Сахер признава пред Джемре, че за възстановяването на Недим, тя имала огромно заслуга, защото никой не вярвал, че той може да проходи, но тя била уверена в това, че била като ангел за него, а и толкова неща направила, платила голяма цена, за да се изправил той снощи пред тях..., Джемере и казва да не говори така, че няма нищо общо, а Сахер и отговоря, че много се радва, че е така, защото Недим щял да има друг живот, а тя щяла да обикне мъжа си и свикне с брака си!

Сутринта Джерен разпитва баба си, за това, което чу от нея за Недим, дали ходи без патерици, дали го е чула да говори, а Нериман я пита, дали не е глупава, защото тя сто пъти от снощи и повтаряла, че мъжът и се върнал като нов! Джерен се тюхка и казва, че неговото преобразяване, ще е нейният край! Баба и не може да я разбере..., но ѝ казва, че тръгват да посрещнат съпругът й!

Недим пристига в имението и е посрещнат от чичо си... Джемре, която тича, за да го посрещне е спряна от Шениз, която и казва, че снаха ѝ плачела от щастие, че са си били разменили ролите, че сега той ги застрашавал, а не те него!Джемере отвръща, какъв шок, че най-сетне маските щели да паднат!

Недим се връща в стаята си... и спомените нахлуват в главата му, първия ден на инвалидния стол, чичо му, който му обещава, че ще стане на крака, Джемре, която също му обеща да бъде до него, но не изпълни обещанието си...

Текст от potv.bg
Недим

Недим

© Канал Д
Пристига и лекуващата лекарка на Недим, за да обсъди със семейството на Недим - Новия живот на Недим.
- Това ще бъде голямо изпитание за всички... Забравете Недим, който познавахте, сега той е съвсем друг човек, с който отново трябва да се опознаете, предупреждава ги лекарката. Недим също не познавал себе си и завръщането му в тази къща е първата стъпка от дългия път, който трябвало да извърви. Той се чувствал като малко дете, защото животът му е спрял в тази възраст... не знаел нищо и не подозирал, що за човек е...

Агях разказва, че когато е пострадал е бил в началното училище, последвали много операции, взели му учители да го обучават в къщи, немски, английски език, в началото всичко било наред, но след това нещо се объркало и той се влошил, спрял да говори, да общува..., тогава са прекъснали всичко и не е получил никакво образование!

Лекарката казва, че Недим от днес трябва да се научи да живее, да научи всекидневните неща, които ще са му необходими и не трябва да бъде затворен вкъщи, а да излиза, да си намери хоби...

Шениз прекъсва лекарката и я пита, какво помни Недим, как е с паметта?

В същото това време Нериман и Джерен са пред вратите на къщата на Карачай, но охраната не ги пуска, но се появява Дживан и той им казва, че в момента в къщата е някаква лекарка, а и не е трябвало да идват, защото са наясно, че г-н Агях е забранил на Джерен, но баба му може да влезе...., влизайки в къщата, Нериман казва на Дживан да се погрижи за сестра си, докато тя се върне!

Шениз пита лекарката, какво Недим си спомнял за злополуката, а тя и казва, че той и е дал да разбере, че не иска да говори за този момент..., дори и да помнил, не е искал да сподели... забравата е защитен механизъм, като случай като неговия! Разговорът им е прекъснат от Нериман, която запъхтяна влиза и пита, къде е зет й, че тя е дошла при него, а Сахер пита, къде е дъщеря й, а тя казва, че явно охраната не е уведомена и те не я пускат... Агях и казва, че забраната за Джерен продължава да е в сила, а тя е прекъснала важен разговор! Но лекарката се намесва и казва, че иска да говори със съпругата на Недим...., но Джерен си е тръгнала.

Лекарката си тръгва, а Шениз я изпраща и отново я пита за паметта на Недим, как така може да забрави злополука, но тя и отговоря, че не и е казала, че не помни, а че има бели петна, но те някой ден ще изчезнат... и ще сглоби парчетата!

Сахер говори с Агях и го пита, кога ще прости на Джерен и защо я е излъгал, като и е казал, че Джерен е отказала поканата, за сватбената вечеря снощи? Съпругът и се е върнал, и тя трябва да го помоли за прошка, защото много скоро щяло да се появи тяхното дете и ако някой имал право, да я изгони от тук, е мъжът й. Агях е непреклонен и казва, че Джерен ще стой далеч от Недим, както и от..., но прекъсва, а Сахер го пита и от кой, дали крие нещо, какво друго е направила дъщеря й... Агях и казва, че всичко и е казал, а сега имал важна работа, а след като Сахер затваря вратата на кабинета му, казва:

- Можеш ли, да преживееш този срам, аз не мога да ти го причиня?
Текст от potv.bg
"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп. 61 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 61 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк и Шениз разбират, че тяхната съдба е в ръцете на Недим. Вижте какво ще се случи в еп. 61 на турския сериал „Безмилостен град“, който...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...