Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 56 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Шениз се готви да атакува Агях с всички сили и го прогонва от имението. Състоянието на Недим се подобрява с всеки изминал ден. Вижте какво ще се случи в еп. 56 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 23 март 2021 по bTV.

Недим и Агях

Недим и Агях

© Канал Д

В епизод 55 на турския филм „Безмилостен град“ след като Джерен разбра, че Дженк няма пари, тя направи всичко, на което е способна, за да се върне в имението. След като Джерен пристигна с такси, а Дженк я последва, двамата се срещнаха пред имението, а след като видяха автомобила на Агях, им стана ясно, че той вече знае. Весела и в настроение Джерен пита Дженк, дали ще влязат хванати за ръка, за да посрещнат горещата новина!

Отвън Джерен весела и в настроение пита Дженк, дали ще влезнат хванати за ръка, но виждайки суровото изражение на Дженк, в настроение и с танцови стъпки влиза с гръм и трясък, а виждайки всички, радостно го констатира!

Дживан търси сметка на Дженк

След нея влиза Дженк, а Дживан насочва пистолет в Дженк, а Агях му казва да пусне пистолета и заставяйки пред него с теста и му казва, че Недим е баща на бебето!

Всички си поемат въздух, Дженк и Шенис си отправят питащи поглади, а Джерен е в шок!

Агях казва, че за създалата се ситуация е виновен той и никой пред никого, не е длъжен да се обяснява!

Агях се извинява пред всички. Размахвайки теста, казва, че трябва да изчезнат съмненията, които можели да доведат до голяма катастрофа в семейството им и всички трябва, да забравят какво са чули и видели преди малко, и никой не трябва да се съмнява!

Джерен разстроена и бясна, казва пред баба си, че вещицата отново го е направила и пак е спасила сина си.

Дженк пита майка си как го е направила, а тя му отговоря, че нищо не е правила!

Недим, признава на своята лекарка, че за ДНК теста е дал чашата, от която е пил Дженк, за да накаже Джемре.
Дамла разбира, че брат й е баща на бебето на Джерен

Дамла разбира, че брат й е баща на бебето на Джерен

© Канал Д

Дженк се сеща за писмото, което беше оставил на Джемре, преди да я тръгне и го търси навсякъде. А след това се опитва да убеди Джемре, че не е писал писмо.

- Резултата от теста не ме интересува, но ми е интересно, защо баща ти го е направил? Това ме кара да подозирам, че сестра ми, ти се е обадила онази нощ, вашите тайни срещи, изчезналото писмо, даже бащата ти подозира... Аз преди те питах, и ми беше неудобно от въпроса, но сега не те питам, но ако си докоснал и с пръст сестра ми, и ме правиш на глупачка, ще видиш на какво съм способна..., заканва се Джемре на Дженк.

Нерима отново моли Агях да ги остави с Джерен в имението, но той нарежда да ги върната обратно в онази къща и им припомня защо е изгонил Джерен.

Дамла и Дживан се срещат на крайбрежната улица, и той я пита, дали е избягала от задушната обстановка в къщата, като него, за да подиша въздух... и се извинява, че е насочил пистолет на брат й, но си е загубил акъла, като е чул от баба си... те са му сестри, и той не е могъл да се сдържи от гняв.

Дамала го пита, ако това, което е разбрал е било истина, щял ли е да стреля в брат й?

Но сама си отговоря, че така си ѝ мислила! Виждайки, че Дамла се държи странно, той я пита, дали са били скарани? А тя му отговоря, че не, но има нужда да остане малко насаме, за да си събере мислите. Оставайки на сама, отново прочита писмото, което Дженк остави за Джемре.

Дженк си мисли, че майка му е взела писмото и отива при нея, а Шениз му казва, че е била готова да загуби и не знае как се случило всичко това, а той и казва да му върне писмото, а тя го пита за какво говори? А тя го пита, дали осъзнава, че вятърът е сменил посоката си и духа в тяхна полза... и те са се отървали от Недим от бебето... Виждайки как майка му събира, багажа на баща му, Днетк я пита какво става, а тя му отговоря, че е време да притисне баща му.

Сахер пита Агях, какво го е накарало да подозира Джерен и Дженк? А в същото време идва Джемре и го пита за същото, заради какво е трябвало да направи теста? Но тримата виждат, как Шениз изнася куфарите на Агях и му казва, че след всичко, което се е случило е редно, не тя, а той да се изнесе от имението! Един път тя си е тръгнала, но той се е покаял и тя се е върнала, но тя няма намерение да се покае и си сваля венчалния пръстен и му го подава!
Шениз

Шениз

© Канал Д

Агях споделя на Недим, че са го изгонили от вкъщи и ще остане при него, че голяма каша е забъркал, злепоставил е сина си, съпругата си, но нека той да се черви, ами ако резултата бил друг..., а той трябва да се извини пред него, но Недим се опитва да му каже, че не трябва.... и се опитва да каже нещо друго... Агях го подканя, а Недим го пита, какво е направила тя, Агях се сеща, че става дума за Джемре и му казва, че е полетяла от щастие....

Лекарката на Недим, споделя на Агях, че Недим се оправя благодарение на гнева, който тай в сърцето си... на любовната мъка!

Дамла препрочита отново, писмото на брат си, което взе от стаята... „Джемре, аз съм баща на детето, което трябва да роди твоята сестра...“

На сутринта Дамла оставя писмото в стаята на брат си и Джемре, но среща Дженк и гневна го подминава, виждайки писмото брат ѝ разбира защо... Дживан я вижда и я пита, какво и, а тя му отвръща, че бърза и се качва в автомобила си, а той сяда до нея.

Шениз подготвя с адвоката си документите за развода с Агях, а когато го изпраща идва Дженк и я пита дали е виждала Дамла, и какво е правил адвоката ѝ толкова рано сутринта, Шениз му казва, че обича да рискува и е изпратила документите за развод на Агях, но той да не се притеснява, защото баща му ще скъса документите и отново ще се върне. А това го прави, за да му натрие носа, за да не си и помисля друг път, да не и се доверява. Трябвало отново да си върне властта!

"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.

"Безмилостен град", еп. 57 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 57 (bTV) - какво ще се случи...

Лекарката на Недим помоли Джемре да вземе трудно решение. Дамла показва причина на Дживан да остане в имението. Вижте какво ще се случи в еп. 57...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...