Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 55 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Агях съобщава резултата от теста и някой ще бъде изненадан! Вижте какво ще се случи в еп. 55 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 22 март 2021 по bTV.

Дживан иска да убие Дженк, след като разбира, че бебето на Джерен е от него!

Дживан иска да убие Дженк, след като разбира, че бебето на Джерен е от него!

© Kanal D

Сутринта Сахер разбира, че Джерен не е в къщата и се пита, какво отново е намислила дъщеря й?! А в същото време Джерен е в автомобила на Дженк, а телефона и звъни, и Дженк и казва да го изключи, както той е направил.

След като Сахер не може да се свърже с Джерен, решава, че е избягала.

Джерен споделя на Дженк, че за първи път ще лети на самолет при това в бизнес класа, но Дженк я поправя и казва, че икономична. Джерен разбира, че Дженк няма пари... и рязко сменя посоката, след като разбира, че пътят, по който е тръгнала с него, ще бъде далеч от имението, а най-вече парите, които тя толкова много обича. За да принуди и Дженк също да остане - унищожава паспорта му и личната карта!

Дамла пита Джемре, къде е брат й, но тя и казва, че не знае, но Дамла вижда писмото в ръката на Джемре, и я пита откога те с брат ѝ си общуват с писма? И я моли да и покаже писмото, за да може после, да се шегува с брат си.

Дживан тръгва към къщата, а в ушите му звучи разговора, който случайно чу от баба си Нериман: "Време е Дженк да отговоря за постъпките, не може с едната сестра да се различа, но за другата да се ожени..." и вади пистолета, който открадна от охраната... Нуртен го пита, дали търси сестра си, и че тя още не се е била събудила. Дживан влиза в стаята на Дженк и Джемре, вижда Дамла и сестра си и ги пита къде е Дженк?

- Къде е този мерзавец, който е баща на бебето на Джерен?

И Дамла и Джерен са в шокирани от въпроса му...

Нуртен отива, за да каже на Нериман, че се е изплашила от внука й, че е бил много странен! В същото време пристига Сахер и пита къде е Джерен, а Нуртен казва, че е била права и всички, кой какво разбрал и не разбрал, бързат към къщата... където Джемре пита брат си дали разбира, какво говори, а Дамла и отговоря, че Дживан не е на себе си... Джемре го моли да и разкаже, кой и какво му е разказал, но той и казва, да извика Дженк...

Всички се събират в гостната, а Джемре пита баба си, дали Дживан казва истината, че е звъняла на Шениз. Сахер моли Джемре да и разкаже, какво знае. Но Джемре пита баба си, дали е истина, че Дженк е баща на бебето на сестра й?!

 Тестът в ръцете на Агях

Тестът в ръцете на Агях

© Канал Д
Пристига Агях и заповядва всички да се съберат!!!

В същото време Шениз прослушва съобщението от Нериман, Дамла влиза при нея и я пита, дали знае какво става, а Шениз спокойно си слага червило, но дъщеря ѝ продължава, дали знае, какво се говори за брат й, за какво го обвиняват, но Шениз спокойно излиза...

Отвън в гостната продължава кавгата... Джемре се опитва да се свърже с Дженк и сестра си, но телефоните са им изключени. Виждайки Шениз иска от нея да прослуша съобщението от баба си, но Шениз застава пред Агях и му казва, че е готова! Той я пита къде е Дженк.

В това време пред къщата, Джерен с такси, а Дженк след нея с автомобила си - пристигат в едно и също време!

Джерен казва на Дженк, че автомобила на баща му е пред къщата, а това означава, че вече знае....

Шениз пуска съобщението на Нериман пред всички... След което Сахер иска от свекърва си да обясни, какво означава всичко това? Нериман признава, че като чула за теста за бащинство се е изплашила... и гледайки към Шениз казва тя да продължи...

Отвън Джерен весела и в настроение пита Дженк, дали ще влезнат хванати за ръка, но виждайки суровото изражение на Дженк, в настроение и с танцови стъпки влиза с гръм и трясък, а виждайки всички, радостно го констатира!

След нея влиза Дженк, а Дживан насочва пистолет в Дженк, а Агях му казва да пусне пистолета и заставяйки пред него с теста му казва, че Недим е баща на бебето!

Всички си поемат въздух, а Джерен е в шок!

Агях казва, че за създалата се ситуация е виновен той и никой пред никого, не е длъжен да се обяснява!

Агях се извинява пред всички. Размахвайки теста, казва, че трябва да изчезнат съмненията, които можели да доведат до голяма катастрофа в семейството им и всички трябва, да забравят какво са чули и видели преди малко, и никой не трябва да се съмнява!

Джерен разстроена и бясна, казва пред баба си, че вещицата отново го е направила и пак е спасила сина си.

Дженк пита майка си как го е направила, а тя му отговоря, че нищо не е правила!

Недим, признава на своята лекарка, че за ДНК теста е дал чашата, от която е пил Дженк, за да накаже Джемре.

Дженк се сеща за писмото, което беше оставил на Джемре, преди да я тръгне и го търси навсякъде. А след това се опитва да убеди Джемре, че не е писал писмо.

- Резултата от теста не ме интересува, но ми е интересно, защо баща ти го е направил? Това ме кара да подозирам, че сестра ми, ти се е обадила онази нощ, вашите тайни срещи, изчезналото писмо, даже бащата ти подозира... Аз преди те питах, и ми беше неудобно от въпроса, но сега не те питам, но ако си докоснал и с пръст сестра ми, и ме правиш на глупачка, ще видиш на какво съм способна..., заканва се Джемре на Дженк.
Нерима отново моли Агях да ги остави с Джерен в имението, но той нарежда да ги върната обратно в онази къща и им припомня защо е изгонил Джерен.
Дамла

Дамла

© Канал Д

Дамла и Дживан се срещат на крайбрежната улица, и той я пита, дали е избягала от задушната обстановка в къщата, като него, за да подиша въздух... и се извинява, че е насочил пистолет на брат й, но си е загубил акъла, като е чул от баба си... те са му сестри, и той не е могъл да се сдържи от гняв.

Дамала го пита, ако това, което е разбрал е било истина, щял ли е да стреля в брат й?

Но сама си отговоря, че така ѝ си мислила! Виждайки, че Дамла се държи странно, той я пита, дали са били скарани? А тя му отговоря, че не, но има нужда да остане малко насаме, за да си събере мислите. Оставайки на сама, отново прочита писмото, което Дженк остави за Джемре.

Дженк си мисли, че майка му е взела писмото и отива при нея, а Шениз му казва, че е била готова да загуби и не знае как се случило всичко това, а той и казва да му върне писмото, а тя го пита за какво говори?

Сахер пита Агях, какво го е накарало да подозира Джерен и Дженк? В същото време идва Джемре и го пита за същото, заради какво е трябвало да направи теста? И тримата виждат, как Шениз изнася куфарите на Агях и му казва, че след всичко, което се е случило е редно, не тя, а той да се изнесе от имението!

Дали Агях ще си тръгне, как Дамла ще каже на брат си за писмото и дали Недим ще се възстанови, ще разберем в в епизод 56 на турския сериал „Безмилостен град“.

"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...