Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 53 (bTV) - какво ще се случи...

1 коментар

Дженк решава да се разведе с Джемре и да избяга с Джерен. Вижте какво ще се случи в еп. 53 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 18 март 2021 по bTV.

Дженк решава да се разведе с Джемре и
да избяга с Джерен

Дженк решава да се разведе с Джемре и да избяга с Джерен

© Канал Д
Шениз се успокоява след като разбира, че Агях е загубил надежда, че Недим може да се възстанови.

Джерен с майка си виждат по телевизията, как Джемре и Дженк се карат пред нощен клуб, а Сахер не може да разбере, защо дъщеря ѝ се смее истерично над видяното... Останала сама, Джерен казва, че сестра ѝ много добре се преструва..., след това, което чу от нея по телефона.

Събуждайки се Джемре, пита Дженк какво снощи и е дал да пие, защото сега много я боли глава? Но Дженк изненадва Джемре и подава да подпише документите за развод, а тя го пита не е ли много бързо и кога е успял да отиде до адвоката? Дженк и казва, че нали това е искала, или тя е размислила, но ако тя не се е омъжила за него заради Недим, тогава нещата между тях двамата ще изглеждат по различен начин. Тези негови думи предизвикват Джемре моментално да подпише документите!

Джемре казва на Дженк, че е искала да каже на майка си преди да подпише, но... А Дженк и отговоря, че когато са се оженили са били сами и сега няма нужда да събират тълпи, заради развода си – да и съобщи когато развода им е факт!

След като излиза от стаята, Дженк звъни на Джемре и казва, че ще я чака пред къщата...

Шениз казва на Дженк, че Недим наистина е в Лондон, и той ще живее там до края на живота си! И му казва, че ако и въпросът с бебето, може да решат..., а Дженк и отговоря, че точно това се опитва да реши!
Текст от potv.bg
Недим

Недим

© Канал Д
В същото това време Агях се среща с Недим и го пита, дали е добре, но той гледа в изключения телевизор и притеснен Агях, пита лекарката, защо, а тя го моли да поговорят в другата стая!

Лекарката му казва, че тази стая са я оборудвали за необходимата физиотерапия на Недим, и ако трябвало да бъде честна, когато той и предложил да се заеме с лечението на племенника му, не вярвала, че тази крайградска къща ще може да се пригоди за нужното лечение на Недим. Агях и казва, че след като разбрал, че проблемът на Недим е на психична основа, го е оставил в нейните ръце, защото тя е един от най-добрите специалисти в тази област.

А и след като снощи чул от нея и изгледал видеото, за напредъка в лечението на Недим, че се опитвал да говори, да се храни сам... Но.... сега какво видял с очите си, стария Недим, който гледа в изключения телевизор.

Тя му отговоря, че наистина са имали напредък, но за да може по-лесно да проговори му давала да гледа някой новости по телевизора, но днешната много лошо му се е отразила!

След като разбира, че Недим е видял, новината за Дженк и Джемре и започва да се нервира, а лекарката му казва, че съдейки по неговата реакция, разбира защо Недим е реагирал така на тази новост! И тя му казва, че не е трябвало нищо да не скрива от нея! А Агях и казва, че това е тема, по която не му е лесно да говори. Лекарката му казва, че има много голяма връзка между Недим и Джемре, защото вчера като му показвала снимките на семейството му, той единствено неговата снимка и тази на Джемре е погледнал, а тази на Джемре дори взел от ръцете ѝ и дълго я гледал, а след това я е върнал, а съдейки по реакцията на днешната новина, е разбрала, че проблемът му е свързан по някакъв начин с това момиче.

И тя като лекар е длъжна да му каже, че в центъра на вселената на Недим се намира Джемре.

Дамла показва новината на Джемре и я пита, дали е ревнувала Дженк заради някоя от неговите стари приятелки, а Джемре си спомня за обаждането на сестра ѝ и снощи, и иска да ѝ се обади, но напразно...

Джива виждайки сестра си и я пита, дали отново търси мъж си... А тя го пита дали е видял новината, а той и отговоря, че благодарение на баба им, да! Тя му казва, че тръгва, а той отговаря да не се притеснява няма да я пита, от кой е ревнувала Дженк, че той също излизал, а тя го пита къде? А той отговоря, че при майка им, където държат затворена Джерен, а Джемре му казва, че ще го придружи.

Текст от potv.bg
Джерен

Джерен

© Канал Д

В същото това време Джерен казва на майка си, че ще отиде до магазина... А Дженк я чака в края на улицата...

Мислейки, че Дженк я извикал, за да говорят за снощи, за това, което без да иска каза на сестра си, е много изненадана да разбере, че той иска да говори с нея за тяхното бъдещето...

Дженк пита Джерен, не се ли притеснява от това, как ще погледнат хората в очите, след като се получат резултатите от теста, този срам, който трябва да преживеят..., че животът им няма да бъде песен.. Тя се съгласява, че за него, за майка му и за всички от фамилията няма да бъде лесно, но тя ще се чувства прекрасно, защото ще си върне, всичко, което първоначално и е принадлежало! И тя е готова за всичко, което ще се случи... Но има две неща, с които няма да свикне – с него и безпаричието!

- Разбира се в началото баща ти ще е против нас, но майка ти ще се спари с него. И още от сега и кажи да работи по този въпрос! А и също да прехвърли и на теб малко от богатството на Недим.
- Да разбирам ли, че ако Недим беше здрав, той щеше да бъде твоята цел?

А Джерен му казва, че не е мислила по въпроса.

Дженк и казва да забрави за имението, но Джерен му казва, че за момента да, но Агях ще отвори вратите му, заради внук си. Но той и повтаря да забрави, защото те ще избягат преди резултата от теста да бъде готов и ще се спасят от срама, който трябва да понесат!

Сахер очаква Джерен да се прибере, но е изненадана да види Дживан и Джемре...

Сахер пита Джемре, къде е Дженк, и каква е тази новина по тв, а тя и отговоря, че нищо не се е случило. Сахер вижда, че захарта е свършила, а Дживан не пие кафе без захар, а той ѝ казва, че ще ходи до магазина да вземе, а и ще помогне на Джерен с покупките.

Виждайки, че на Джерен не и харесва решението да избягат, Дженк я пита какво си е мислила, че ще направи, че ще чака, за да види как ще изложи всички, които цени. Джерен го пита, а какво ще стане с майка му ако избягат, дали и тя ще дойде с тях? И не може да повярва, че Шениз не знае за плановете на сина си! Той и казва да си събира багажа, а тя му казва, че още вчера си го е приготвила, но за да се върне в имението, а не да бяга! И тя никога няма да се откаже от имението на Карачай, заради неговите лъжи..

- Заради моите лъжи! А ти като си смела, ето, Дженк и набира номера на баща си и подава телефона си, кажи му истината! Но Джерен хвърля телефона... И излиза от автомобила и започва да се кара с Дженк, че това е план на майка му и искат да я измамя.

А Дживан, който тръгна към магазина ги забеляза, но не се издава пред сестра си, какво е видяла.

Джерен е изненадана да види сестра си, след като се върна с Дживан. Джемре иска да говори със сестра си, но е прекъсната от телефонно позвъняване, един от хората на Агях и се обажда и казва, че трябва да не се издава, че говори с него, но те са отпред и г-н Агях е заповядал да я закарат при г-н Недим.

При споменаването на името Недим, Джемре хуква, а майка я пита, какво има, че изглеждала странно, а тя и отговоря, че с Дженк имат важна работа и трябва да бърза!
Текст от potv.bg

"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.

Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп. 54 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 54 (bTV) - какво ще се случи...

Агях казва на Джемре истината за Недим. Вижте какво ще се случи в еп. 54 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 19...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...