Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 36 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк тайно помага на Джемре. Нериман продължава да изнудва Сахер с тайни от миналото. Недим се завръща в имението. Вижте още какво ще се случи в еп. 36, който може да гледате на 22 февруари 2021 по bTV.

Започна втори сезон на турския сериен филм "Безмилостен град" вижте какво ще се случи в епизод 36, който може да гледате на 22 февруари 2021 по bTV от 20.00 ч.

Текст от potv.bg
Дженк тайно помага на Джемре

Дженк тайно помага на Джемре

© Канал Д

Агях е разочарован от Шениз и Дженк, които въртят тайни работи зад гърба му с неговия човек Шахин. Интересното е, че Дженк взе цялата вина върху себе си... а баща му прости, защото е спасил племенника му, а и отново Агях показа своята любов към Недим, който каза, че е неговата ДУША, а за Дженк КРЪВ...

Дженк се опитва да му каже нещо, но баща му не иска да го слуша, той бил чул каквото трябва и ядосан си тръгва! На майка си, която иска да го прегърне, той и казва ядосан, че не е още свършил!

Джемре е в затвора и си спомня думите на майка си, че във всяка тъмнина има светлинна.

Сехер, която също е все още зад решетките, чака новини от дъщеря си Джемре, но новината, че е арестувана, ще я смаже.

Нериман, която чака Сахер и Дживан да излязат от полицията, продължава да оказва натиск върху Сахер и се заканва, че ако не избере правилната страна, т.е. след като е освободена от полицията, тя трябва да се върне при дъщеря си Джерен, в противен случай ще разкрие всички тайни от нейното минало пред децата й.... как нейният син е довел жена бременна от друг мъж!

Дживан също е освободен и отива при майка си и казва да тръгват, но тя му отговоря, че отиват в имението на Карачай, той не може да повярва, че тя иска да се върне, там къде, неговата сестра така долно ги оклевети и казва, че той няма да тръгне нито при едната, нито при другата си сестра. Но тя го изнудва и му казва, че ако поне малко я обича, ще тръгне с нея.

Недим е изписан от болницата и вече е в имението и прегръща Дженк.... все едно иска да изрази благодарността за дето го е спасил

Джерен останала насаме с Недим започва да се гаври с него...

Шениз информира Агях, че за Недим ще се грижи не само Джерен, но и тя, но той не и говори, а тя го пита, колко време още ще ѝ се сърди? Той ѝ казва, че докато не забрави, какви ги е вършила... И я заплашва, че ако още един път направи нещо зад гърба му, това ще е края!

Текст от potv.bg
Агях се чуди, защо Джемре е отвлякла Недим

Агях се чуди, защо Джемре е отвлякла Недим

© Канал Д

Разговорът им е прекъснат от полицейският началник, който е дошъл да говори за Агях.

Шениз виждайки Дженк си спомня, какво е обещала на Дженк, че трябва да спаси Джемре от полицията, защото ако тя не го направи, ще го направи той и ще каже, че той е отвлякъл Недим за пари, Шениз му отговоря, че никой няма да му повярва, но той и казва, че баща му ще му повярва, защото той вярва в всичко, когато става въпрос за него.

- И така, разбра ли ме мамо, ти няма да спасиш Джемре, а мен!

Шениз казва на сина си, че е направила това, което е поискал от нея, че го е спасила....

Агях в същото време разговаря с полицейския началник, който казва, че кражбата и откупът не са работа на Джемре... Полицейският му казва, че Шахин се е предал и всичко си е признал... Агях се чуди, защо Джемре е отвлякла Недим и след това запалила, ако не е за пари?! Началникът му казва, че пожарът е предизвикан от сина на собственичката на къщата...

В затвора Джемре вижда във вестника, че Недим е жив и от радост.. не знае какво да направи... и решава да разкаже всичко, но дали ще може?

Когато се връщат от затвора Сахер пита Агях, дали са казали нещо за дъщеря й... но той нищо не и казва.

Гаврата на Джерен над Недим продължава: Къде е твоята спасителка, която искаше да те спаси от ръцете на червенокосата вещица, а, дърпайки го за брадата и щипейки го за бузите го пита Джерен. И му казва, че тя ще изгние в затвора, а той ще е в нейните ръце, между тези четири стени... И в този момент нахлува Агях... и казва, че майка се е върнала от затвора и тя отива да я виде.

Агях прегръща Недим и му казва, че толкова много се страхувал да не го изгуби... А той се опитва да му каже нещо и с много труд и произнася едно и също име: Джемреее

Агях се чуди, защо Джемре е отвлякла Недим

Текст от potv.bg
Ако Недим се оправи, никой няма да ни
спаси!

Ако Недим се оправи, никой няма да ни спаси!

© Канал Д
Шениз не позволява на Дженк да помага повече на Джемре.

И го пита колко дълго ще продължава процедурата по пречистване на съвестта му: Вербува Шахин, хвърли се в огъня, за да спаси Недим, спаси Джемре от тежки обвинения... ако баща му разбере, че и адвокат и е наел, няма да повярва в приказката, че тя му е слабото място.

- Твоето слабо място не това момиче, а твоите грехове!
- Ако Недим се оправи, никой няма да ни спаси, няма да го има още един Шехин, с който да прикрия стореното пред баща ти, казва на отиващия си Дженк Шениз.

Джерен се оправдава за стореното пред майка си с бременността си, че заради хормоните не е знаела какво прави. Дживан не издържа и казва, че трябва да се извини на майка им... да и целуне ръка и да я помоли за прошка, но кои са те – бедните роднини. Джерен го гони и му казва, че като не я харесва да ходи пред затвора при Джемре... Той и отговаря, че и двете му сестри са без чест – едната го прави заради пари, а другата и той не знае защо! Джерен му казва, че ако иска да живее тук, трябва да избере страна... А Сехер обвинява себе си, че децата ѝ не се разбира..., че не е била МАЙКА!

Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп. 37 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 37 (bTV) - какво ще се случи...

Джемре не може да каже истината за Недим на Агях. За свободата на Джемре - Недим, Сахер и Дживан заплащат твърде висока цена. А дали Джерен...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...