Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.105 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Недим търси пари за откупа. Джемре се свързва със сестра си. Джерен изпраща адреса, който и изпрати сестра ѝ на Дженк. Вижте какво ще се случи в епизод 105 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 1 юни 2021 по bTV.

Джерен обещава на Джемре, че ще я спаси

Джерен обещава на Джемре, че ще я спаси

В епизод 104 на турския сериал „Безмилостен град“ Сахер разбира, че с дъщеря ѝ Джемре нещо не е както трябва, защото тя никога няма да замине, без да и каже. Дженк започва да я търси. Недим получава съобщение от похитителя на Джемре.

Дженк се обажда на Джерен, дали сестра ѝ не се обаждала, а тя му отговоря, че нали му е пратила съобщение, а майка ѝ не е на себе си.

Недим търси пари за откупа на Джемре, но не може да намери толкова голяма сума....

Недим търси парите за откуп, но банките през почивните дни са затворени и не може да ги събере... Юсуф му обещава да види в сейфа си, каква сума има и ще му я даде...

Джерен вижда съобщението на телефона на Недим и разбира, че сестра ѝ е отвлечена. Недим и казва на никой да не казва!

Джерен влиза в кабинета на Недим и пита, дали някой ще и обясни, какво се случва, но Недим и казва, че по късно ще и каже... Джерен вижда видеото на телефона на Недим... и започва, да плаче и повтаря, кака, кака... и да пита, какво е станало?

Недим и казва, да се успокой..., казва й, че сестра ѝ е похитена и искат пари, но той ще я спаси, като намери тези пари... Обещава й, само да се успокои и да не казва на никого, защото живота на сестра ѝ е заложен на карта!

Недим тръгва да се види с шефа на банката, в която държат парите на компанията...

Дженк преглежда камерите на хотела, в което беше партито и разбира, че Джемре е била похитена.

Дженк се обажда на баща си, но тъй като не му вдига му остава съобщение, че трябва спешно да се види с него!

Джемре се развързва, намира захвърления от похитителя си телефон и се опитва да се свърже с Недим, но Джерен и вдига, и плачейки и казва, че не я чува..., но вижда адреса, който Джемре изпрати, и казва, че ще я спаси...

Джерен обещава на Джемре, че ще я спаси

„Аз не исках така да се случи, исках да се махнеш..., но не исках да пострадаш... Како, идвам да те спася...“, подсмърчайки си говори Джерен, докато търси Недим, който е напуснал компанията, но се сеща за Дженк и му звъни, казва му за видеото, че сестра ѝ е изпратила къде се намира, той казва да му изпрати всичко...

- Ако нещо се случи със сестра ми, мама, няма да го преживее, Дженк!
- Аз също, Джерен!
Виждайки видеото, Дженк изпада в ярост!
Сахер разбира, че дъщеря й е отвлечена

Сахер разбира, че дъщеря й е отвлечена

© Канал Д
От банка звънят на Агях, че Недим е искал да отворят в почивен ден банката, за да изтегли голяма сума пари, и че не е бил на себе си...

Агях звъни на Дженк и го пита, дали знае защо на Недим му трябват пари, а той му казва, че е заради Джемре, която е отвлечена, но е той е тръгнал да я спаси...

Агях му заповядва да не прави нищо на своя глава, но Дженк му казва да не говори с полицията, защото от това зависи живота на Джемре!
- Един път, ти ме попита, татко, дали обичам Джемре, е... ако нещо се случи с нея, аз няма да мога да живея без нея, затова не звъни в полицията!

Агях е бесен и крещи на хората си, че те нищо не знаят, че Джемре е отвлечена, а Сахер го чува и припада, той казва на Нуртен да донесе вода, Дамла чувайки, виковете също излиза от стаята си и пита, какво се е случило, Агях казва на дъщеря си да повика лекар, че той излиза, а Дживан пресреща Агях и го пита, дали нещо се е случило със сестра му, а той му казва да отиде в къщата при майка си!

Сахер разбира, че дъщеря ѝ е отвлечена

Сахер е съсипана от новината, че Джемре е похитена, а Дживан идва и пита, къде е Джемре, катастрофа ли, а баба му казва, че са отвлекли сестра му... Сахер казва на Дживан, да потърси сестра си и ако я уважава поне мъничко, да не се връща без нея! Дживан и обещава, че ще намери кака си и излиза, а Дамла му казва, че идва с него!

Джерен казва на Недим, че Джемре и е по-скъпа, отколкото на тях двамата с Дженк

Джерен казва на Недим, че сестра и се обадила, а тя е препратила местонахождението ѝ на Дженк, а той я пита, защо подлага на опасност живота на сестра си, а тя му отвръща, какво предлага да стой и да чака да се върне, а момичето, което се надпреварват да спасяват с Джемре е нейната сестра, и тя и е по-скъпа, отколкото на тях двамата и го пита, дали му е ясно това?

Парите за откупа са събрани

Юсуф донася всичките пари, които е намерил и пита Недим, дали ще му каже за какво са му, а Джерен му казва, че са отвлекли сестра й, а тя се прибира, защото майка ѝ сигурно има нужда от нея!

Джемре бяга, но похитителя е по петите й, и отново я хваща! Премръзнала и изнемощяла тя на ръба на силите си.
Дживан казва на Дамла, че жестокият град му е отнел всичко

Дживан и Дамла пътуват, а той и казва, колко жесток е този град, който му е отнел всичко: честа, спокойствието, потъпкал принципите му... не му ли е стенало, и крещи да му върне Джемре... Дамла го успокоява... и му казва, че ще я открият!

Шениз звъни на Дамла, а тя и казва, че преживяват нещо ужасно, че Джемре е отвлечена, искат откуп и по-късно ще говорят... Шениз звъни на Шахин и му казва, че неговите хора искат откуп за Джемре, а те трябва да открият преди всички!

Похитителят на Джемре я завързва и хвърля в хладилна камера.

Недим се опитва, да се свърже с Дженк, но е прекъснат от Агях, който го пита, защо не му е казал, обикаля от врата на врата, Джемре отвлечена, а той не знае... Агях му казва, че отиват в полицията, защото няма да рискува техния живот, но Недим го спира...

Похитителят на Джемре се обажда на Недим и му казва, къде да му донесе парите!

Недим хуква с парите, Агях се опитва да го спре, но му става зле..., но след 2-3 минути казва на хората си, че тръгват...

“Безмилостен град”, еп.106
“Безмилостен град”, еп.106
© Канал Д
Докато Шениз се опитва да поеме контрола над създалата се ситуация, Дженк и Недим ще бъдат принудени да действат заедно.
При предаването на парите на похитителя, Недим е ранен, Дженк не иска да го остави, но той го моли да намери Джемре...
Похитителят хваща Дженк и го затваря при Джемре и пуска охлаждането на макс...
Дали ще успеят да се спасят?
Епизод 105 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 1 юни 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.106 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.106 (bTV) - какво ще се случи...

Недим и Дженк се срещат с похитителя на Джемре, но Недим е ранен, той кара Дженк да го остави, за да спаси Джемре. Вижте какво ще...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...