Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 98 какво ще се случи?

Добави коментар

Изауро убива Рамона. Вижте какво ще се случи в епизод 98 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 4 май 2022 по DIEMA FAMILY.

ДНК тестовете разкриват, че Изауро е баща на детето на Марина. Разстроена тя изисква тестът да бъде повторен. Ксимена я предупреждава, че това ще отнеме време и че резултатът няма да се промени много, тъй като съдията вече е произнесъл присъдата си. Марина не може да си представи, че ще позволи на този ужасен мъж да вижда сина ѝ. Алберто е изумен от резултата от ДНК теста. Защото усеща, че във вените му тече кръвта на Рафито. Еразмо казва на Йоланда, че въпреки че Ванеса и Паулино работят заедно, те нямат връзки, защото той е верен на Анита.

Резултатите от теста за бащинство изумяват роднините на Марина. Луис обявява, че няма да позволи на Изаура да вземе внука му. Рикардо го предупреждава, че Марина може да си навлече неприятности, ако не позволи на Изауро да се види с Рафита. Клаудия помага на Йоланда да разбере какъв е Еразмо в действителност. Йоланда разбира, че Ерик е невинен. Тя решава да му прости и да му даде втори шанс. Исауро открива, че Рамона е подслушала разговора му с Лукресия, от който е научила, че той никога не е спал с Марина. За да спаси собствената си кожа, той убива жената и хвърля тялото ѝ в реката. Паулино открива, че Ванеса е платила на Уолд да го прослуша. Тя му обяснява, че иска да му помогне да постигне мечтите си.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?