Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 97 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 97 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 3 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Сусана изказва благодарност на Пруденсия за това, че отново я е приела в дома си. Ангустиас се опасява, че Пруденсия може да съжалява за това решение. Исауро е бесен, когато Рамона е уволнена от болницата заради използването на фалшива самоличност. Той я смята за безполезна и я изгонва от къщата. Ванеса не може да скрие учудването си от завръщането на майка ѝ в дома на семейство Окаранса. Сусана обяснява, че е трябвало да напусне жилището си под наем и че Пруденсия великодушно се е съгласила да я приюти в дома си. Ванеса предупреждава майка си, че не може да разчита на повече от съчувствието на Пруденсия.

Започва съдебният процес между Изаура и Марина. Алберто се явява в съда, за да свидетелства, че Рафита е негов син. Присъствието му изнервя Рикардо. Исауро споменава на Лукресия за присъствието на Алберто в съда. Той намеква, че връзката ѝ с Алберто виси на косъм, което е още една причина тя да му помогне да фалшифицира ДНК тестовете. Лукресия иска пари в замяна на размяната на пробите. Марина свидетелства в съда, че Исауро я е изнасилил.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?