Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 95 какво ще се случи?

Добави коментар

Алберто признава любовта си на Марина. Вижте какво ще се случи в епизод 95 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 29 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Балдомеро и Маргарито говорят ситуацията с Дамяна. Алберто упреква Сусана, че е биела дъщеря си и че я е принудила да се омъжи за Едсон, за да изплати собствените си дългове. Пруденсия също се обръща към нея с недоволство. Тя я упреква, че ги е мамила през цялото време. Сусана се опитва да се защити. Тя се възмущава, че дъщеря ѝ казва на всички истината. Тя иска да намери начин да поправи ситуацията възможно най-скоро.

Ванеса се дистанцира от проблемите на майка си. Тя обявява, че е решила да започне нов живот. Алберто кара Сусана да разбере, че ще трябва да направи дълга изповед пред дъщеря си, преди да ѝ прости. Той предупреждава майка си да не се поддава на крокодилските сълзи на Сусана и на твърдения, че е загрижена за доброто на дъщеря си. Марина се съгласява на ДНК тест за доказване на бащинство. Алберто казва на Марина, че тя винаги ще бъде жената на живота му.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?