Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 93 какво ще се случи?

Добави коментар

Исауро заплашва Марина. Сузана се отрича от дъщеря си. Вижте какво ще се случи в епизод 93 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 27 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Исауро разкрива на Марина, че отдавна знае къде живее тя, но се е колебаел да се приближи до нея от страх да не бъде отхвърлен. Той иска тя да му отдели малко време, тъй като имат да си обясняват някои неща, и да го запознае със сина му. Марина отговаря, че бащата на детето е Алберто. Нейните приятели и съседи прогонват натрапника и му казват да не се връща. Преди да си тръгне, Исауро предупреждава Марина, че ще ѝ отнеме сина.

Лукресия казва на Алберто, че мистериозният пациент се е казвал Аарон Серверо. Алберто е изненадан, че баща ѝ се е съгласил да оперира човек извън близкото си обкръжение. Пруденсия разказва на Сусана за приятелството си с Фернандо Муньос де Баена. Тя на свой ред разкрива, че се среща с мъж, но не разкрива самоличността му. Ангустиас смята, че Сусана е заложила капан ма друг милионер, който ще може да задоволи капризите ѝ. Марина споменава заплахата на Изаура пред Рикардо. Той ѝ предлага помощта на адвокат. Исауро наема адвоката Хуртадо, за да му помогне да принуди Марина да се омъжи за него.

Ванеса отказва да приеме наследството. Тя обяснява на Хилда, че никога не е обичала Едсон, нито той нея, и се е омъжила, за да спаси себе си и майка си от живот в бедност. Сусана удря дъщеря си, когато научава какво е направила. Тя я обижда, а после се отрича от нея. Алберто предлага на Марина да се съгласи на тест за бащинство, за да не може Исауро да претендира за детето.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?