Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 92 какво ще се случи?

Добави коментар

Исауро и Марина се срещат лице в лице. Вижте какво ще се случи в епизод 92 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 26 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто научава от една медицинска сестра, че мистериозен пациент напуснал болницата. Дамяна разкрива на Марина, че е скъсала с Балдомеро, защото не го обича. Соледад обяснява на Балдомеро, че Дамяна е искала да му спести болката, защото няма да може да му даде любовта, която заслужава. Алберто подозира, че пациентът в болницата, който крие самоличността си, е Исауро. Той се надява, че пациентът скоро ще бъде открит и той ще разбере дали е прав. Д-р Замудио съобщава на Лукресия, че пациентът ѝ е напуснал болницата, без да каже нито дума.

Ванеса казва на свекърва си, че не заслужава половината от трудно спечеленото богатство на семейството. Хилда обаче смята, че Ванеса е внесла лъч радост в живота на сина ѝ и затова трябва да получи полагащия ѝ се дял. Тя я уведомява, че всичко, което е необходимо за приключване на формалностите, е подписът им при нотариус. Доктор Замудио възнамерява да отмени операцията на Изауро. Той предупреждава Лукреция да не предлага в бъдеще помощ на онези, които не я искат. Еразмо се сговаря с Клаудия да работят заедно, за да предизвикат раздялата на Йоланда и Ерик. Дамяна признава на Маргарито, че е прекратила връзката си с Балдомер. Мъжът я пита дали сега ще му даде шанс. Неочакваната среща с Изауро вбесява Марина.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?